senin olayına gelince paranı iade edecem dedim henuz odeme bekledigim yerden ödeme alamadıgım icin iade edemedim ödeme alır almaz iade edecem korkma 30 ytl ile zengin olmam ve hakkım olmayan parayı iade edecem die senle gecen hafta konustuk oke. bekle ödemem gelir gelmez paran hesabında.
SupRAdyN foruma ilk geldiği günden beri zaten sorun çıkaran bir arkadaş. r10'dan banlanmış.. Aynen bu forumdada yapmadığını bırakmamış! Invite veren arkadaşı biraz sorgulamak gerek sanırım!
bu adwords kupon satısı yapan kisinin bildiği bir olay. ben kendi kuponlarımın çalıstığını (hesaba para yükleniyor) ama reklamların gösterime girmediğini biliyorum. bu yüzden kupon satmıyorum, kendim arasıra deniyorum acaba çalısacak mı diye. bosch reklamı ne demis, insanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim
Robert Bosch degil kendine magzeme cıkarıyo sadece. bu gibi olaylar herkezin basına gelebilir. ben sattıgım hesabın arkasındayım.Robert Bosch
Robert Bosch degil kendine magzeme cıkarıyo sadece. bu gibi olaylar herkezin basına gelebilir. ben sattıgım hesabın arkasındayım.
Sende abartıyorsun ama adam kötü niyetle birşey söylememişki... Kimse sana art niyetle birşey söylemiyor sen kendini savunmaya alıyorsun direkt... Su üstüne çıkmak değilmi bu? Anlaman gereken şey şu, sen bir hizmet satmışsın ve hizmetin karşılığını alamayan kişiler senden geri ödeme istemiş konu hakkında bilgisi olan kişilerde olayın ne olduğunu söylüyor... Bir hafta sonra düzelir deyipte geçiştirmişsin, böyle bir olaymı var? Kupon işini az çok bilen herkes ne demek istediğimi anlıyordur, lütfen abartma...
Sen söylemen gerekeni ilk mesajında söyledin kimsede senin kafana silah dayamıyor... Abartma bence.
Kolay gelsin