İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SurkenHosting hakkında

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bu surkenthosting.com 3,99 $ dolar domain kaydı yapıyorum diyor.bı konuda ne düşünüyorsunuz.böyle bişey mümkün mü? bana pek inandırıcı gelmedi.sonra uçmasınlar domainler

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
linki yanlış yamışsın doğrusu www.surkenthost.com miş
olabilir...
çünkü domaini 3,99$ a 1 gb lık host aldığın zaman veriyolar ki oda yıllık 180$ :)

A

altar

Misafir
surkent diyarbakirda bir semttir ve hatirlayacaksiniz diyarhost diye bir site ile milleti dolandirmisti herifin teki. bilmiyorum dikkat edin. evet telefonlar 412 ile basliyor ve adreste diyarbakir...................................... neyse!

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bayar ya, template ustune amd barton sunucumuzda plesk hede hodo bundan sonra ses fade out olur, site kapanir, bir daha acilmaz, hatirlanmaz. zaten 2 ay sonra hatirlatacak biri de kalmaz.

A

altar

Misafir
benim kizdigim olay konusmaktan aciz heriflerin milleti dolandirmasi. Zaten her turlu pislik toplumun belli bir kismindan cikiyor. Tepede 1. yil yaziyor ama domain Haziran 2005 tarihinde kaydedilmis. Neyse diyorum neyse! yoksa iyi seyler yazacagim eski gunler geldi aklima.. HH!

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeşim ben niobeweb ve remotemach den caymam.al remotemach den ya domain 5$ işte.

S

Surkent

Misafir
Arkadaşım Domain Normalde Bizde 5.99 $ Ama Hosting Alanlara Domaini 3.88 $ Veriyoruz Domainlerimizide Usget Adlı Firmadan Alıyoruz . Ayrıca 1 Yıllık Firmayız www.surkenthost.com/sicils.jpg Dier Açılıpta Kapanan Firmalarla Bir Alakamız Yoktur.

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam nereden duyudunuz da hemen geldiniz.istihbarat kuvvetliymiş.:)

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hoşuma gitti bu ya eleştirilere hemen cevap vermeniz :)
sizde Allah a emanet olun.

S

Surkent

Misafir
Msj Kaldırırsanız Sevinirim. Msn Verdim Eklerseniz Konuşuruz Ustadım.

MKB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O fiyata domain imkansız!
Veya arkadaş insanları çok sevdiği için zararına veriyor.

S

Surkent

Misafir
benim verdiğim normal fiyat 5.88 ile 6 arası $ ama hosting alanlara 3.88 $ veriyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.