Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu surkenthosting.com 3,99 $ dolar domain kaydı yapıyorum diyor.bı konuda ne düşünüyorsunuz.böyle bişey mümkün mü? bana pek inandırıcı gelmedi.sonra uçmasınlar domainler
surkent diyarbakirda bir semttir ve hatirlayacaksiniz diyarhost diye bir site ile milleti dolandirmisti herifin teki. bilmiyorum dikkat edin. evet telefonlar 412 ile basliyor ve adreste diyarbakir...................................... neyse!
Bayar ya, template ustune amd barton sunucumuzda plesk hede hodo bundan sonra ses fade out olur, site kapanir, bir daha acilmaz, hatirlanmaz. zaten 2 ay sonra hatirlatacak biri de kalmaz.
benim kizdigim olay konusmaktan aciz heriflerin milleti dolandirmasi. Zaten her turlu pislik toplumun belli bir kismindan cikiyor. Tepede 1. yil yaziyor ama domain Haziran 2005 tarihinde kaydedilmis. Neyse diyorum neyse! yoksa iyi seyler yazacagim eski gunler geldi aklima.. HH!
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.