türkçe karekter sorununa çözüm bulabilen biri var mı ?
arkadaşlar phpmyadminde sqlu yuklerken latin 1 i seçiyorsunuz ve yukluyorsunuz hiç bir turkce karakter proglemi olmuyor ama sakın program eklemeyin sqlu kurup ekldiyseniz o sqlu silin içinden çıkan sqlu latin 1 olarak yukleyin. ve ayrıca admin panelinde verdiği bazı hataları buldum ve onlarıda düzenledim. adminpaneli klasörünün içine
includes isminde bi klasör açın ve adminpanli klaösründeki dosyaların aynılarını includesin içinede atın. unutmadan ana dizindeki fonksiyonlarıda includes in içine atıyosuunuz. yoksa kategori silmek isterseniz hata verir.
ve bu scripti kuupta çalıştırmak isteyenler ana dizin harici çalıştırmak isterlerse script kendini bozuyor.
direk ana dizine atip ayar.inc.php nin içinde bulunan Burayla oynama!!! kısımlarına ikisinede
/home/kullaniciadihostun/domains/siteniz.com/public_html/ olra değiştirin ve script canavar gibi çalışıyor ben biraz edit yaptım ama site ismi yazmak sanırım yasak..
ejder e teşekkürler siteyi kkurudm ve toplam 5000 program yaptım ve 3. gün google da aramadan gelenler olmaya başladı
yardım isteyenlet olursa
[email protected] msn adresim yardımcı olurum