Selamlar,
Siteyi bitirene kadar bunu yazmayı düşünmüyordum ama tasarımcım ( sevgili cakır burdan onu çok öpüyorum ) 1 haftalık bir tatile cıkıyor. Haliyle sunucular yatıcağına reseller hizmetini başlatalım dedim.
Eko paket,
20GB Alan
200GB Trafik
Sınırsız Domain
Cpanel
9 euro / Ay
Standart Paket
50GB Alan
500GB Trafik
Sınırsız Domain
Cpanel
19 Euro / Ay
Profesyonel Paket
100GB Alan
1000GB Trafik
Sınırsız Domain
Cpanel
39 Euro / ay
Ödeme şekli,
Paypal,
E-gold,
EFT ( eft ücretinizi biz karşılıyoruz )
( YTL bazlı ödemelerinizde o günün euro kurunun satış bölümünü baz alarak yapmanızı rica edicem )
Adwords kuponunuz varsa takasta yapabilirim
Kesinlikle ve kesinlikle overselling yapmıyorum. Sunucuyu yüklemiyorum, diğer yerlerde gördüğünüz gibi işlemci başına 600 account koymuyorum. Makina başına 25 Account kesinlikle 26 değil. Sunucular Almanyada netdirekt datacenter 'ında bulunmaktadır. Kesinlikle hiç bir limit koymuyorum çok aşırı yüklenen siteleriniz olursa başka bir makinaya taşıyabiliriz kimse zarar görmesin. Yedekleriniz varsa taşımanıza yardımcı olabilirim. Hangi panel olduğu fark etmez.
Varsa bundan daha uygun fiyatlar sunan hodri meydan.
Kolay gelsin.
Siteyi bitirene kadar bunu yazmayı düşünmüyordum ama tasarımcım ( sevgili cakır burdan onu çok öpüyorum ) 1 haftalık bir tatile cıkıyor. Haliyle sunucular yatıcağına reseller hizmetini başlatalım dedim.
Eko paket,
20GB Alan
200GB Trafik
Sınırsız Domain
Cpanel
9 euro / Ay
Standart Paket
50GB Alan
500GB Trafik
Sınırsız Domain
Cpanel
19 Euro / Ay
Profesyonel Paket
100GB Alan
1000GB Trafik
Sınırsız Domain
Cpanel
39 Euro / ay
Ödeme şekli,
Paypal,
E-gold,
EFT ( eft ücretinizi biz karşılıyoruz )
( YTL bazlı ödemelerinizde o günün euro kurunun satış bölümünü baz alarak yapmanızı rica edicem )
Adwords kuponunuz varsa takasta yapabilirim
Kesinlikle ve kesinlikle overselling yapmıyorum. Sunucuyu yüklemiyorum, diğer yerlerde gördüğünüz gibi işlemci başına 600 account koymuyorum. Makina başına 25 Account kesinlikle 26 değil. Sunucular Almanyada netdirekt datacenter 'ında bulunmaktadır. Kesinlikle hiç bir limit koymuyorum çok aşırı yüklenen siteleriniz olursa başka bir makinaya taşıyabiliriz kimse zarar görmesin. Yedekleriniz varsa taşımanıza yardımcı olabilirim. Hangi panel olduğu fark etmez.
Varsa bundan daha uygun fiyatlar sunan hodri meydan.
Kolay gelsin.