İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ve yargı karar verdi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AKP nin secimlerde hezimete ugrayip sadece 190 millet vekili ile meclise geldigini düsünelim . CHP nin buyuk bir basari ile 360 milletvekili ile meclise geldigini farzedelim . CHP ben Kemal ANADOL ' u cumhurbaskani olarak istiyorum diye soylerse AKP Anayasa mahkemesine basvurursa ve tekrar 367 olmadigi icin bir erken secim daha olsa bu ulkede neler yasanacagini tahmin bile edemezsiniz.

Secimler demokrasinin geregidir ama durmadan secim yapmak mantik disi bir durumdur.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
@angelo
Parti Değil .. Deniz BAYKAL . Milletvekili değil. Baykal'ın emrindeki personelleri demek istedin galiba yukarıdaki metninde. İktidarın CHP Partisine gitmemesi yanlış ve tasvip etmediğim bir karar bence. Yalnız Muhalefetinde 4.5 Yıl hep muhalefet tam muhalefet herşeye zıt ve olumsuz karar vermesi biraz abest.. AKP %100 süper mükemmel! bir parti Değil! bunu kendilerinide televizyonda söyledi. Yalnız Deniz BAYKAL'ın bu tutumunu 4.5 Yıldır ben ve çevremdeki kimse algılıyabilmiş değil ?

Mahkemenin kararına karşı görüşüm ise yoktur. Söz artık Anayasa Mahkemesinin değil halkındır.

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu haberlerin yalan oldugu ve posta gazetesine iftira davasi acilacagi yayinlandi. neden bunlari gormezden geliyosunuz?

haber yeni değilki, haber bugun çıkmış olsa belki yalan olduğuna inanırım.
peki haber yalan olsa, sayın gül o tarihte niye dava açmadı ?

zaten bugun dava açılırsa zaman aşımı gerekçesiyle hiç bir karar çıkmayacaktır.

peki siz niye her yalan diyene inanıyorsunuz ?

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Burasının slogan atma yeri değil görüş bildirim yeri olduğunu düşünerek düşüncelerimi yazıyorum, elbette bazı değerleriniz yada görüşleriniz benimle bir olmak zorunda değil.

Ben görüşümü söylüyorum söylediğimde çok basit, bu adamlar vatan hainimi diyorsunuz? Kabul ettiğimi söylüyorum.

Peki bu adamları kim besliyor? Savunduğunuz politika değilmi? Nasıl besliyorki? %99' u müslüman olan bir ülkede islam düşmanlığı yaparsanız, halk islam dini için çalışan kişilere yönelir, niyetleri iyimi kötümü diye düşünmeden.

Bu çok basit bir sonuç bunu anlayamayan birçok ahmak mevcut şu an başımızda.

Ben laik ülkemde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamak istiyorum, benden sonra gelecek olanların, çocuklarımın, sevdikleriminde böyle bir ortamda yaşamasını istiyorum.

Dolayısı ile her iki görüşede saygı duymuyorum, her iki görüşte benim düşüncemden çok çok çok uzaklarda.

Sonuç olarak bu olayları çıkartan yada kıvıran yada diğer davranışları gösterende benim için CHP' dir.

Başında siyasetten zerre kadar anlamayan birisi ile bu partiden hiçbirşey olmayacaktır buna eminim, Türkiye' de sol görüş bile değişti, siz hala görüşlerinizden bahsediyorsunuz.

Çıkın dışarı ve siyaset ile ilgilisi olmayan kişilere sorun, "sol görüşlü öğrenciler" deyince akıllarına ilk ne geliyor?

Ben söyleyeyim, çeşitli yasa dışı örgütlerle alakası olan, kendisini ilgilendirsede ilgilendirmesede her türlü miting alanına çıkıp polise, askere taş atan, devlet aleyhine slogan atan kişiler geliyor aklıma.

AKP' yi neden sevmiyorum, çünkü yapması gereken hiçbirşeyi yapmıyor dolayısı ile haklarındaki iddiaları kabul etmiş oluyorlar benim gözümde, yada basın bize bu şekilde yansıtıyor.

Bizim ülkemizde ne solculuk, ne sağcılık ne milliyetçilik hiçbir değerimiz olması gerektiği gibi değil, siyasettende anlamıyoruz görüşlerimizi bildirmektende.

Sol parti deyince akla gelen CHP ise, milliyetçi parti deyince akla gelen MHP ise, sağ grup denildiğinde ANAP ve DYP ise, islamcı parti deyince AKP ise, terörist parti deyince DEHAP ise demekki bizde bir problem var demektir.

Ülke için siyaset yapan bir parti görebiliyormusunuz bu saydıklarım arasında? Günü geldiğinde oy kaygısı ile teröristler ile omuz omuza meclise giren kişilerin kalkıpta başbakan fi tarihinde şöyle demişti demeye hiçmi hiç hakkı yok.

Var ise bunları çok önceden çıkartacaktınız, yumurta biyere dayandığında değil, madem ülkeni çok seviyorsun o halde bunları menfaatleriniz için yapmayacaksınız bu kadar saçma bir durum olamaz.

Söylemek istemiyorum ama kendi görüşlerinden başka görüşlerin olamayacağını düşünmek kadar saçma sapan bir düşünce olamaz, biraz karşınızdakileride anlamaya çalışın, bizlerde sizin gibi bu devlet için yaşıyoruz bizlerde vergi veriyor askere gidiyor vatanımızı ve milletimizi seviyoruz.

Benim ailemde birsürü şehit ve gazi var boş boş konuşmayın bana heleki milliyetçiliği devlet sevmeyi, vatan sevmeyi anlatmayın aşık atmayın, zira bende bu vatan için canımı ortaya koyabilen birçok gençden biriyim.
Ne ona nede buna karşı bir savunuç içinde değilim burada herkes kadar Atatürkçüyüm, herkes kadar Müslüman herkes kadar TÜRKÜM.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
sepulchral: AKP'de ki milletvekilleri ne kadar Tayyip'in emirli personeli ise, CHP'dekiler de o kadardır. Lütfen okumadan cevap verme artık. Benim yazdığım partiler ötesi bir bakış açısıydı, sivil bir insan olarak düşüncemi dile getiriyorum. Başkasının ne düşündüğü ne yaptığı umurumda değil, AKP ile CHP eşit derecede kötüdür bence. O yüzden artık bana CHP filan deme. Herkesle uzlaşmak zorundasın. Buna karşın söyleyeceğin birşeyin varsa söyle, zaten aynı fikirdeymişiz.

Ayrıca herşeyi bir kenara bırakın, ben şehitlere kelle diyen bir adamın yönettiği ülkede olmaktan utanç duyuyorum, bunu içine sindirenlerle de tartışacak çok birşeyim yok. Bırak laik düzeni yıkmalarını filan, bunların söylediği laflar ne insanlığa ne islama sığar.

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eger herkesi kötü goruyorsanız biraz düşünün derim . Yoğurdun üstünde Sirke Kaymağı oluşmaz.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Cemil Çiçek demiş ki;

Cemil Çiçek' Alıntı:
Birinci tur seçimleri yenilenecek. Yarınki oylamada 367 şartı aranacak.
Anayasa Mahkemesi'nin verdiği kararı, TBMM yarın değerlendirecek. Nasıl bir değerlendireme olacağını ben söyleyemem.
Yarın TBMM bu maksatla toplanacak. Bu karar ışığında bir değerlendirme yapacak.
Bir taraftan cumhurbaşkanlığı seçimi gündemde, diğer taraftan erken seçim konusu. Biz 25 yaş konusunun çözümlenip bu seçime var olduğumuzu ortaya koymak istiyoruz. Bunun gereği yapılmazsa da gençlerimiz, bunun sorumlularını değerlendirecek.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Daha sonra da yarın oylama yok dediler.
Şimdi de toplantı halindeler...

Mepring

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yargı Kararını vermiştir. Secim yolu gözükmüştür. İlk Anket bu akşam kanald de Mehmet Ali Birand in yanlı tutumu ile olmasına ragmen Halkın %49 oranı Gül Cumhurbaşkanı olsun dedi. %49 demek Halkın yarısı demek. Meydanlarda görmek isteriz...

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Abdullah Gül de şimdi Cumhurbaşkanını halk seçsin diyor, bakalım ne olacak...

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o çok söylediginiz laiklik bitmistir konusu ile ilgili aciklamayi birinci agizdan dinlemek icin TRT 1 i açın

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Evet benim söylemediğim birşeyi Guardian yazmış diyor. Baya komik, kendisi heralde Türk medyasıyla karıştırdı. Böyle saçmasapan bir açıklama gerçekten yapılmasa yüz kere tekzip yayınlanırdı, bunları yakıştıramıyorum diyip uzaktan kınamakla olmaz bu işler, sen Cumhurbaşkanı adayısın kardeşim alelade vatandaş değilsin, ee Guardian'dan böyle birşey çıkmadı. Ya neyse ses kayıdı olan şeyler var, onu da radyodaki adam konuştu Tayyip'i taklit etti. Savunun siz, şehitlere kelle lafını savunanlara diyecek söz zaten hep sınırlı kalıyor, yetmiyor.

Mepring

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adam resmen ispatini gösteriyor hala tek yanlısınız. Bu konuyu çok merak edenlerin Guardian'dan tekzip yazısını istemeleri ile göreceklerdirki bu haber balondur.. Halk sececek ve tek başına iktidar ve Cumhurbaşkanı olacak.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ben bold la yazdım yukarda, onun ispatını onlar artık Allah'a gösterir yatacak toprak bulurlarsa, ben pek istemiyorum ispat mispat.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
zaten çıkan haberin hepsi balon onlara göre..Yüzüne tükürsen yarabbi şükür..
Çirkef siyaset diye buna denir işte.
Yargı kararına saygı duyalım ve seçim sonucuna bakalım
Türk halkı kararını verecektir. Bundan ötesini konuşmak " şu an yersiz "..

Bu ülke sahipsiz değildir. sandıkta bunu göreceksiniz.
ve inanıyorumki sağda ve solda birleşme olacaktır. Artık olay " siyaset "konusundan çıkıp, Bağımsız Türkiye mücadelesine girmiştir..
Abartı değil..gerçek...

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bir köşe yazarı diyor ki,

"Eğer Anayasa Mahkemesi Cumhurbaşkanlığı seçimini iptal ederse İstikarlı ve güven dolu ortamı bozan CHP ve onun işbilikçileri DYP ve ANAP 'a halk sandıkta ağır bir tokat vurur. DYP ve ANAP , AKP'yi %50 ile iktidara taşırlar."

Bu yazı 2-3 gün önce yazılmıştı.

Halk CHP'nin asıl amacını görecektir. Onlar da çok iyi biliyorlar ki AKP diğer seçimde tek başına iktidar olacaktır. Hadi ben saçmalayayım. AKP 'nin sadece 200 millet vekili ile Meclise gireceğini düşeneyim. O zaman AKP'nin oyları olmadan Cumhurbaşkanını nasıl seçecekler yoksa o zaman 367 'yi aramayacaklar mı? Ülkem halkı uyansın bu kısır döngünün farkına varsın ve bu sefer 400 millet vekili ile AKP 'yi meclise taşısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5