Burasının slogan atma yeri değil görüş bildirim yeri olduğunu düşünerek düşüncelerimi yazıyorum, elbette bazı değerleriniz yada görüşleriniz benimle bir olmak zorunda değil.
Ben görüşümü söylüyorum söylediğimde çok basit, bu adamlar vatan hainimi diyorsunuz? Kabul ettiğimi söylüyorum.
Peki bu adamları kim besliyor? Savunduğunuz politika değilmi? Nasıl besliyorki? %99' u müslüman olan bir ülkede islam düşmanlığı yaparsanız, halk islam dini için çalışan kişilere yönelir, niyetleri iyimi kötümü diye düşünmeden.
Bu çok basit bir sonuç bunu anlayamayan birçok ahmak mevcut şu an başımızda.
Ben laik ülkemde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamak istiyorum, benden sonra gelecek olanların, çocuklarımın, sevdikleriminde böyle bir ortamda yaşamasını istiyorum.
Dolayısı ile her iki görüşede saygı duymuyorum, her iki görüşte benim düşüncemden çok çok çok uzaklarda.
Sonuç olarak bu olayları çıkartan yada kıvıran yada diğer davranışları gösterende benim için CHP' dir.
Başında siyasetten zerre kadar anlamayan birisi ile bu partiden hiçbirşey olmayacaktır buna eminim, Türkiye' de sol görüş bile değişti, siz hala görüşlerinizden bahsediyorsunuz.
Çıkın dışarı ve siyaset ile ilgilisi olmayan kişilere sorun, "sol görüşlü öğrenciler" deyince akıllarına ilk ne geliyor?
Ben söyleyeyim, çeşitli yasa dışı örgütlerle alakası olan, kendisini ilgilendirsede ilgilendirmesede her türlü miting alanına çıkıp polise, askere taş atan, devlet aleyhine slogan atan kişiler geliyor aklıma.
AKP' yi neden sevmiyorum, çünkü yapması gereken hiçbirşeyi yapmıyor dolayısı ile haklarındaki iddiaları kabul etmiş oluyorlar benim gözümde, yada basın bize bu şekilde yansıtıyor.
Bizim ülkemizde ne solculuk, ne sağcılık ne milliyetçilik hiçbir değerimiz olması gerektiği gibi değil, siyasettende anlamıyoruz görüşlerimizi bildirmektende.
Sol parti deyince akla gelen CHP ise, milliyetçi parti deyince akla gelen MHP ise, sağ grup denildiğinde ANAP ve DYP ise, islamcı parti deyince AKP ise, terörist parti deyince DEHAP ise demekki bizde bir problem var demektir.
Ülke için siyaset yapan bir parti görebiliyormusunuz bu saydıklarım arasında? Günü geldiğinde oy kaygısı ile teröristler ile omuz omuza meclise giren kişilerin kalkıpta başbakan fi tarihinde şöyle demişti demeye hiçmi hiç hakkı yok.
Var ise bunları çok önceden çıkartacaktınız, yumurta biyere dayandığında değil, madem ülkeni çok seviyorsun o halde bunları menfaatleriniz için yapmayacaksınız bu kadar saçma bir durum olamaz.
Söylemek istemiyorum ama kendi görüşlerinden başka görüşlerin olamayacağını düşünmek kadar saçma sapan bir düşünce olamaz, biraz karşınızdakileride anlamaya çalışın, bizlerde sizin gibi bu devlet için yaşıyoruz bizlerde vergi veriyor askere gidiyor vatanımızı ve milletimizi seviyoruz.
Benim ailemde birsürü şehit ve gazi var boş boş konuşmayın bana heleki milliyetçiliği devlet sevmeyi, vatan sevmeyi anlatmayın aşık atmayın, zira bende bu vatan için canımı ortaya koyabilen birçok gençden biriyim.
Ne ona nede buna karşı bir savunuç içinde değilim burada herkes kadar Atatürkçüyüm, herkes kadar Müslüman herkes kadar TÜRKÜM.