Hicbir yargi organi meclisin aldigi karara itiraz edemez . tamamiyle Emrinde oldugu hukumete MUHTIRA cekme cesaretini gosteren bir ORDUNUN oldugu bir ulkede bir gurup siyasi partinin baskısı sonucu verilmis HUKUKTAN UZAK TAMAMEN SİYASİ BİR KARAR'dır
Pardon ben birşeyi anlayamadım. gerekli çoğunluk yok iken Fırsattan faydalanıp içeri girip selam verenleri bile yazan bir gurubun aldığı kararın doğruluğunu mu konuşuyoruz ?
yoksa bir hukuk mercii nin bu tavrı hatalı bulup geri getirmesini mi ?
Hukuk Mercii Hukuk yönünde karar verir siyasi yönde degil
Alınan karar siyasimiydi sence ?
hukuka dayandırılmıyor ise
karşı tarafın "reddi hakim" yada "karara itiraz" hakkı yokmudur?
hahahaha bu güzeldi işte
arınçın yaptığı " sobeeee " misali
Hukuk bilgine hayran kaldim
Bu arada Cumhuriyet Halk Partisine teşekkürler. Sonuna kadar kovaladığı için bu " hovarda girişimi"...
Burası TARLA değil baylar..açın kulaklarınızı..Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte..
Cumhuriyet ilke ve inkılaplarına göre işler herşey. Anayasa var Hukuk Var..
hadi bakalım..asıl süreç şimdi başlıyor..
Vatanını ülkesini seven herkes bu seçimde " akıllı olacaktır " eblette..
Dev Uyandı artık..Kömüre, elbiseye oy verme devri kapandı..
Pardon ben birşeyi anlayamadım. gerekli çoğunluk yok iken Fırsattan faydalanıp içeri girip selam verenleri bile yazan bir gurubun aldığı kararın doğruluğunu mu konuşuyoruz ?
yoksa bir hukuk mercii nin bu tavrı hatalı bulup geri getirmesini mi ?
Kusura bakmayın, sizin mesajınıza alıntı yapıyorum, şahsınızı tanımam, fikirlerimiz yarışsın sadece..
Gerekli maddelerde belirtildiği üzere Genel Kurul Salonuna giren herkes kaydedilir. Bu Meclis tüzüğüdür. "Mecliste olup da meclisin tüzüğünü, anlayışını, çalışmasını bilmeyen kişilerin orada ne işi var?" diye sormadan da edemiyor insan bir yana...
Estf. bende sizi tanımam ve elbette alını yapabilirsiniz.
Fakat sizin mesajınızdan önce yadığım bir cümle vardı şaka ile karışık
kimsenin kırılmasını istemem sadece şaka idi.
Fakat bu kadar komik duruma düşürmemeli kendisini ciddi bir noktada oturan insan.
yoklama talebi icin 20 vekil sarti varken Sayın Kemal Anadol'un toplanti salonuna girerek tek basina sayım istiyorum demesinden komik olacagini sanmiyorum
tebrikler bunun farkında olman güzeltek geldiginde bunlar oldu peki 20 kişi girselerdi sizce ne olurdu ?
yani "hoppaaa bu 19 unuda yazın ahanda sayı tamam , hatta geçtik bile" denmeyecekmiydi ?
tek geldiginde bunlar oldu peki 20 kişi girselerdi sizce ne olurdu ?
yani "hoppaaa bu 19 unuda yazın ahanda sayı tamam , hatta geçtik bile" denmeyecekmiydi ?
tebrikler bunun farkında olman güzel
solcular rakı masasındaki konusmalarının %1'ini aralarında anlasarak halletseler adam olacaklar da, hiç ümidim yok. hele baslarındaki insanlar deniz baykal ve zeki sezer ise. mhp ve akp'nin oyu artar seçimde, solcu partiler yine dibe vurur. baykal da insallah istifa eder. ha bir de, bir kaç ay sonra cem uzan mecliste olacak. haberiniz olsun.ya zaten akp nin siyasi oyunlarını müthiş zekice ve kıvrak buluyorum. fakat yaptıklarını asla tasvib etmiyorum.
siyasete girersem (ki hala inat ediyorum) bu tür yaklaşımlar yüzünden olacaktır eminim