hknylmz
Member Giriş Tarihi: Feb 2005
Tecrübe Puanı: 2
--------------------------------------------------------------------------------
vallaha muratfb yi hic tanımam uyelik tarihlerimizede bakabilirsiniz bu 1
eger islamiyeti yasasaydınız kimse turkiyede fakir kalmazdı kim malının zekatını tam olarak veriyor bana soylermisiniz?
Turkiye cumhuriyeti vergide adaletlimi davranıyor? vergi yuku memur ile iscinin sırtında degilmi?
insanlar kapitalizm altında ezilirken 350 milyona gecinmeye calısırken bunu kimse dusunmuyorsa? Banane diyorsak
Bana dokunmayan bir yılan bin yasasın dersek
Biz turk milleti olarak hep zenginleri tutan hukumetleri basa getirmissek koyluyu isciyi kimse dusunmuyorsa issizlik 10 milyonsa
bu 10 milyon insan ile fakir halkın hırsızlık yapmaya hakkı vardır Bu turkiyenin kisi basına dusen milli geliri 5000 dolarken bazıları 200 dolarla geciniyorsa ve bu ulke hepimizinse bu ulkenin kaynaklarıda gelirleride hepimizindir
Sen bunları adil dagıtmassan insanlar gaspda yapar hırsızlıkda yapar. Bunlar ihtiyactır insanlar yemeden duramazlar cocugu evde ilac beklerken onu almak zorundadır
insanların temel ihtiyacları ile tecavuzu nasıl aynı kefeye koyabilirsiniz. ?
--------------------
adam bunu yazmış bir konuda, islamiyeti yaşayana bakın hele!!!!!!
İlginç olan adam perşembe yakalmışsa dün nasıl girmiş foruma ?
Son Hareketi: Dün 22:02
Şimdi Çok güzel anlatmışsın yorumların için teşekkür ederim sana.
O adamı tanımam etmem ama yorum yapmadanda geçmek istemiyorum.
tabiki böyle birşeyi asla desteklemem sitelerimdede cocuk uygun-değilsunu elimizden geldiği kadar kınıyoruz. benimde kardeşlerim var , ama ; !
Gerçekten bir ülkede 1000 ' dolar gibi bir parayla zor geçim saglanıyorsa.
adsl parası 2048 ki web işiyle uğraşanlar bunu kullanmak zorunda kalıyorsa buda (237 ytl) ise ev kiraları = 400 ytl ise ekmek = 0,35 ykrş ise bir gömlek (60 ytl) ise vs diye gidiyor bunlar ki daha saymadığım bir sürü örnek var!
insanları yasa dışı işler yapmak zorunda bırakıyor , tabiki Şunuda demiyorum evin yok diye ev gasp et paran yok diye çal asla! ama geri kalmış insanlar kolay para kazanma peşinde koşuyor maleseff...
adaletin yerini bulduğuna sevindim...
Tartışma ortamı yaratmak istemem ona göre he