- Reaction score
- 0
Daha öncede izlemiştim, kurmaca bir video.
izmir de yaşıyor..benim bizzat izlediğim bir kişi ali tuncay. kurmaca değil. uydurma lütfen..
Daha öncede izlemiştim, kurmaca bir video.
izmir de yaşıyor..benim bizzat izlediğim bir kişi ali tuncay. kurmaca değil. uydurma lütfen..
firar' Alıntı:ayrıca bir insanın uyuşturucuya başlıyip sonra bırakabiliceğini düşünen insanlar yaratmak ne kadar mantıklıdır? bırakabilmiş insan %desi nedir?
tebrikler koca konuşmadan eğer çıkarabildiğin bunlarsa gerçekten bravo!firar' Alıntı:oturdum 40 dakka izledim.. orda bi lafı var babanın yanında sigara içebiliyomusun baban embesil diğilse içemezsin diyor..
Terbiyeli bir anlatım yöntemi seçilmemiş.
tebrikler koca konuşmadan eğer çıkarabildiğin bunlarsa gerçekten bravo!
Ayrıca orası bir devlet okulu veya ilkokul değil İzmir'de bir dersane'dir. Dinleyenler üniversite adaylarıdır.
sarget paylaşımın için teşekkürler..
sende karşı oldugun konuları objektif bir biçimde savunabilirsin.. benim karşı oldugum şey bu ve savunuyorum bir yanlış yapıldı diye diğerleride yanlış olmak zorunda diğil ben burdan bunu anlamışsam 15 yaşındaki çocuk ne anlar?
Orada bulunmuş bir dost, elimdeki bu..amja merakımdandır dershane oldugunu nerden biliyorsun ordamıydın? benim elimde tv haberleri var... senin elinde ne var?
cok ilginc bir yaklasim olay yine siyasete donecek sanirim ama her turlu ortamda istediginiz kisilerle istediginiz konuyu tartisabiliriz . cocuklara dini daha iyi anlatacagina inaniyorsan bence sen anlat . yok ben dini anlatmam diyorsanda anlatanlari elestirmen dogru degil .
Orada bulunmuş bir dost, elimdeki bu..
Birileri Gülen deyince birileride zombi görmüş gibi "beyin yıkama, beyin yıkama" diye bağırıyor. Ne bağıranın ne bağırtanın* birşeyden haberi var..
Uzaktan birşeyler duymakla olmuyor bunlar, gidip göreceksin, sonra konuşacaksın.. Devam etmek istersen sana bir ses kaydı göndereyim..
(*)Aslında herşeyden haberi var bunların ama neyse işte..
Kusura bakma da, sen bu yaşına kadar sana anlatılanlardan, öğretilenlerden, daha doğrusu anlatılarak öğretilmeye çalışılanlardan (-ki öğrenememişsin) birşey anlamış olsaydın, "değil" diye yazman gerekirken, ısrarla "diğil" yazıyor olmazdın.
Anlatımlar genelde genelleme yapılarak aktarılır. Ve sigara konusunda bir genelleme yapmak gerekirse, bir babanın yanında, bir çocuğun sigara içmesi benim bildiğim kadarı ile Türk kültürüne aykırıdır.
Bizim kültürümüzün en önemli gereği, saygıdır.
Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.
kültür zamanla değişmeye mahkum değilmidir? töre cinayetleri kız çocuklarının canlı gömülmesi konusunda destek veriyormusun?
türkçe konusunada değinmek isterimki bi üstteki mesajımda açıklamasını yaptıgım 2 senemi geçirdiğim okuldaki öğretmenime suçu atmak istiyorum.. o günden beri hiç bir türkçe öğretmenini dinlemem sevmem...
Türk kültüründe kız çocuklarının canlı canlı gömülmesi diye birşey yoktur.
Ezbere konuşmazsan sevinirim.
sen gidip gördünmü? ben gülenin okullarında 2 yıl geçirdimde..
içlerine alamadıklarına neler yaptıklarını bizzat gördüm ..
merak etme bilmediğim bi konuda konuşmuyorum...
tv kanallarındaki tartışmalardaki gibi olmasın... soru sordum ona cevap verin sadece yanlış olanı veya tartışlmanın konusunu değiştirmeye yönelik bişiy olmasın ...