pembekedi' Alıntı:
o kampanyayı hızlandırma şansı varsa çok iyi olur. çünkü ben de bi sitemden kaldırdım ve o sitemi de listemden silemiyorum öyle bi seçenek de varsa yazarsanız iyi olur. bi kutuda yeri geliyo 4 tane BEDAVA MELODİ YÜKLE!!!!!!! falan diye reklam çıkıyo yani bunu hangi sitemize koyalım ki. herşey çok güzel ama bunların bi an önce halledilmesi şart.
Pembekedi farkındayım bu yüzden melodi, telsim vb. kelimeler geçen reklamlar artık ~14.000 yerine 28.000 kazandırmaktadır. O kelimeyi reklamverenler kullanıyor ancak ücretlendirmesini arttırarak azaltabiliyorum ama oldukca melodili reklam aldığımızı söyleyebilirim. Bunu webmaster lehine çekmeye çalışıyorum.
Sistemde çok sayıda farklı reklamlarda var ancak melodi reklamları ağır bastığı için daha fazla gözüküyorlar.
Dediğim gibi ancak reklamverenin size verdiği miktarı arttırarak dengeyi sağlamaya çalışıyorum.
Kampanyalar konusundada kişisel başvurular haricinde hafta içi bir firmayla görüşeceğiz bu reklamların ücretlendirmeleri size iletilecek ve genel reklam haricinde reklam yayınlamak istediğiniz taktirde daha iyi oranlarla daha iyi reklam kampanyaları başlamış olacak.
Sadece biraz daha zaman gerekiyor.