Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vallaha arkadaslar ben bozmaya niyetim yok olsa idi diger arkadaslar gibi gizlerdim nasıl bozdugumu benim istegim isiniz gorulsun kendi isinizi kendiniz yapın
gecen ay yuzde 20 ile paypal vercem dedim 1 kisi almadı canıma tak etti arastırdım bu isi yapan siteleri buldum ve paralarımı bozduruyorum rahat rahat bu ay goldkey odesin gene gozum kapalı yollayacam cunku bu sistemi kurmak kart basmak alıcıya yollamak bankadan hesap actırmak kolay isler degil
saol arkadaşım fırsatçılar için güzel bi çözüm olmuş. Güven içinde paranızı tahsil edin ben gcard yollattım geliyo bakalım 1-2 sefer kullanıp %3 veren karta geçicem.
Bu yukardaki bilgilere göre 112$ yollayacakmışım. Bu parayı nasıl yollayacağım ve ev adresimi gösteren belge derken ikmetgahmı yollucaz ? Yardımcı olursan sevinirim. Birde kart kaç günde onaylanır ve elimize ulaşır
Bende üye oldum banka ile ödeme seçeneğini seçmiştim ödemeyi yaptım
Ev adresini gösteren bir faturada olabilirmiş arkadaş dedi..
ama kafama takılan nokta şu beni telefonla ararlarsa donup kalırım İngilizcem yok inş ben İngilizce kursundayken ararlarda hocaya veririm o konuşsun
Gcard konusunda yardım isteyen olursa yazsın. Zevkle yardım edicem. Benim şu an onaylanmasına 2 gün kaldı. Bence gcard çok daha sağlamdır diğerlerine göre.
Gcard konusunda yardım isteyen olursa yazsın. Zevkle yardım edicem. Benim şu an onaylanmasına 2 gün kaldı. Bence gcard çok daha sağlamdır diğerlerine göre.
European Bank Transfer (European Direct Pay) 3% + 5.00 USD yazıyor. Birisi bu firmaya tam olarak nasıl üye olunur ss çekip yollarsa çok sevincem. Paypaldaki paralarımızı düzgünce bozduralım yter artık
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.