İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama sonuçlarınız

  1. H

    adsense kapanmasi

    bu hile degil, hile olacak bir olay yok bence.
  2. H

    Bandwidth Traffic YUKSEK WERENYER WAR MI ???

    Yuksek bandwith kullan hepsi hesabini kapatir istisnasiz kimse 4.95 e 100 gb bandwith veremez cunku imkansiz. Veriyoruz diyorlar cunku senin kullanmayacagini tahmin ediyorlar cunku internetin en az %90 i 500mb bile kullanmiyor.
  3. H

    adsense kapanmasi

    bu da hile. Ama google olayi cakmayabilir tiklayanlar akillica yaparsa, boyuna tiklayip dudurularsa google olayi cakar. boyutun onemli oldugunu sanmiyorum. Google 1 centi geri alir hile varsa. Ben adwords uda kullaniyorum. Arada bir paralari geri aliyorum sahte tiklama diye.
  4. H

    Google'da En Çok Aranan Kelimeler...

    bayagi hos vede faydali
  5. H

    adsense kapanmasi

    hesabini google istedigi zaman bir hile oldugunu anladigi anda kapatiyor. Icerdeki hileli parayida kaybediyorsun eger iptal olursa cunku google o paralarida ilan sahiplerine geri oduyor.
  6. H

    Googledan Banlandimmi?

    link aliyorsa bir iki gun icinde google da olmasi lazim. bende kontrol ettim googleda yok. Yasaklanmis olabilirsin. Yasaklanacak bir hareket yaptin mi? yasaklandiysan cok kotu olmus.
  7. H

    Godaddy

    domain kayitta bir sorun yok gibi. ama sen nameserverleri : NS1.OYUNWEB.COM NS2.OYUNWEB.COM kaydetmissin. bu dogrumu yani sen once bu nameserverleri kayttinmi sonrada hostingin varmi bu nameserverleri veren? bunlar dogru ise bir sorun olamasi lazim cunku dns filan artik 5 dakikada oluyor...
  8. H

    Godaddy

    o zaman bir sorun yok, sen aktif demekle neyi kasdettin?
  9. H

    Godaddy

    https://registrar.godaddy.com/whois.asp burdan cir bak senin adina en erken burda kayitli gozukur.
  10. H

    Reseller için En güvenli yer ?

    silenceofdarkness Turkiyeden mi ariyorsun yabanci mi? godaddy den hosting alma bence godaddy domain den baska birsey alma bence.
  11. H

    Domain Resell Hesabi Almak Isteyen

    bir not: Lutfen sadece ilgililer post yapsin. Hic bir sey kanitlamaya calismiyorum, burasida normal tartislamarin oldugu forum degil. Ilanlarin ldugu yer. Ilgili iseniz yazin.
  12. H

    Domain Resell Hesabi Almak Isteyen

    modlat bunu silin lutfen
  13. H

    Fakezilla

    dogru durust yollaardan para kazanamiyorsan bence sen hic ugrasma.
  14. H

    Günde Kaç spam mail alıyorsunuz ?

    spam artik internetin bir parcasi olmus engellemenin imkani yok gibi. banada hergun bir suru geliyor, cogunu hic acmadan hemen siliyorum, bu arada belki onemli emailleride siliyorda olabilirim farkina varmadan.
  15. H

    önemli bir sorun..

    Buyuk ihtimal Murat kardesin soyledigi gibi. Bu arada sanalkeyif, siten firefox da bozuk olarak cikiyor.
  16. H

    Domain Resell Hesabi Almak Isteyen

    Herkese selam, Ben benim hosting isi icin bir tane enom (www.enom.com) hesabi satin aldim. Enom u bilmiyeneler icin enom ICANN nin onayladigi buyuk domain kaydedicilerden. Yani domainler yuzdeyuz guvencede. Ozellikle hosting isi ile ugrasanlara bir teklifim var. Onlarada bu hesaptan...
  17. H

    Yabancı Ziyaretçi Webmasterlara Kazanma İmkanı

    ben giremedim yaw. Url gecerli deil diyor. Acaba bu bedava hostun bandwithimi tukendi? Neyse henekadar goremesemde basarilar.
  18. H

    Bu işin suyunu çıkardık sonunda

    bu tip webmasterleri hem Ankara kizilay meydaninda sonrada Istanbul taksimde asicaksin bak bakalim oluyormu bir daha..... (anlamayanlar icin: bu cumle saka olarak yazilmistir) Bunun ne oldugunu ben sahsen bilmiyorum ama icerik olamayan sayfada adsense koyulmuyor diye biliyorum.
  19. H

    Materyal Çalınmasına Engel!

    tam ne ayrintili yazarsan belki bir bilen cikar yani resimmi video, yada baska birsey mi? Benim bildigim belli kisitlamalar olabilir ama oda engellemez. Engellemenin en iyi yolu kendilerine ait cekimleri kendi uzerlerine yasal olarak tastik etmek sonrada kopyalayanlarla yasal olarak ugrasmak.
  20. H

    adimsoyadim.com.tr :)

    Odtu cok buyuluk iyilik yapmis aman? Allahin tekelcileri tekellerine aldilar .tr domainlerini kafalarina gore takiliyorlar. Hepsi bes para etmeyen tekelci bunlarin. Heryerdeyiz: sozlerim sana degil yanlis anlama :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst