bence saçma konuşmusun 1 aydır geliri sabitlemişken böyle birşeyle karşılaştığımda benim gibi diğer arkadaşlarda da aynı durum oluştumu diye meraklanmam seni sıktıysa okumayabilirsin sen böyle birşey yazarak kirlilik yarattığına inanıyorum
bak levent arkadaşımızda başka birşeyler yazmış konuyla ilgili burda başka bir bilgi oluşmuş.Bunu alacağın yerde ukalalık yapmışsın arkadaşım
+ farkettim ki genel bir düşüş var bunu tartışacağımız yer burası ama sen sıkılıyosun sen okuma boşver
Senin durumun nasıl bir durum çözemedim açıkcası..İlk kez google kullanmıyorsundur sanırım.Etrafına bak, bilene sor bakalım acaba bugüne kadar dalgalanmayan hesaba sahip olan varmı ?
Haftalarca 10 dolar kazanırsın gün gelir 3 hafta 200 dolar kazanırsın.İşde google budur.Googleyi çözememişsin ve sanırım yazdıklarımı okumamışsın.Belli etkenler var ve bu sebeple mutlaka dalgalanma olur.Arkadaşımız seni sadece uyarmış ve sana bir yararı olmaz, kimse çözüm bulamaz demiş.Bende şiddetle onunla aynı görüşteyim.Yeni şeyler, yeni fikirler üretmek istiyorsan tabiki bunları tartışalım.Bunun yeri burası zaten.Ama genel düşüş diye bir şey yada genel yükselme diey birşey asla söz konusu değildir.O tamamen belli etkenlere bağlıdır, sana bağlıdır.Soruna cevapsa; bende aksine son 2 haftadır aşırı artış var..Ukalalık olayına gelince; birbirimize karşı kırıcı olmamalıyız.Burası bilgi paylaşım platformudur.İnsanlara; bize davranmalarını istediğimiz şekilde davranalım.
niye kimsenin bilmediği birşey çıktı bu konudan ama !
konuşulsun tabii, kaldı ki fazla başkaca şey de çıkmıyor forumda zaten.
bu tarz kısır döngülere girilirse forumdan birşeyler beklemekte zor açıkcası.Değişken olan bir şey üzerine bu kadar yoğunlaşmak yanlıştır.Google analatikçilerin dediği bir laf var.Sen işine bak, adsense hesabına çek geldimi diye gir sadece.Bu profesyonel çalışanların lafıdır.İçerikleri özgündür.Adamların reklamdan oynama ve düşüş-çıkış beklentileri sabittir.Siteleri tek içeriktir ve reklamveren kitleleri bellidir.Bizlerse; farklı çaışıyoruz.Direkt kazanç üzerine.Hal böyle oluncada mecburen en ufak değişimde hatamı yapdık ? aaa hep bu takdiği uygulayım mantığını kullanıyoruz.
Ben başlıklara hala karşıyım.Kimsede fikrimi değiştiremez açıkcası.Ama benim karşı olacağım demek, başlık açılmayacak demek değildir
İsteyen tabiki açar ama benim gözümde sadece kirlilik oluşturur.Genel düşüş olmadıkça herkesin hesabında oynamalar olabilir.Buna çare bulma, fikir arama gibi şeylerde sadece boş çabalardır.bu konulardan birşeyler öğrenemeyiz.
En basit örneği; Eklediğiniz tek bir kelime bile sitenizde çıkan reklamları ve cpmsini değişitrebilir.Hal böyle olunca nasıl olacakta düşüp, çıkıtğını anlayacaksınız ?Google komisyoncu sadece..Hitinize ve kalitenize göre size para ödüyor.Googlenin size yaptığı bir şey değil.