zıpkın o zaman belli zamanlardaki düşüşlere bir tane örnek verirmisin.Şundan dolayı genel düşüş var diyebileceğin somut bir şeyi paylaşırmısın
Kesinlikle bu tür başlıkların açılması taraftarıyım.
Ben mesela şu sıralar foruma pek takılamıyorum. ben 3 ay önceki konuyamı bakacağım düşüş var artış var diye.. çok büyük saçmalık bu. Bence forum güncel kalmalı tabikide 2-3 gün önce açılan konun üstüne alt alta aynı topici açmak mantıksız... Sonuç olarak bu tür başlıkların açılması taraftarıyım.
Bu arada benimde kazançlarda düşüş var. Yıllarır adsense kullanıcısı olaraktan sürekli iniş ççıkışlar olduğunun farkındayım. Ama tartışarak sebeblerini ortaya çıkartabiliriz bi nebze olsun...
yıllardır adsense kullanıcısı olarak, deneyimlerine dayanarak bana bir tane genel düşüş nedeni söyleyebilirmisin rica etsem lovemove ?
Değişken sebepler var ve bu sebepleri kimse bilemiyor.Bu başlıkların açılmasıda bence bu yüzden çok yanlış.Ben sadece bunu söylemek için sana o soruyu sordum.Yoksa sana bir kastım yok, sakın yanlış anlamaSenin söylediğin sebeblerden etkilenmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz ama daha birçok sebeb olabilir. Kesinlikle google stratejisini sabit sebeblere dayandıramayız.
birde şu olaydan çok rahatsız oluyorum hemen belirteyim. Burada insanların google yetkilisi gibi herşeyi "%100 böyledir, böyle yaparsan böyle olur" gibi dile getirilmesini yanlış buluyorum. beceriksiz_acemi Her yazılan google yazısının altına 2-3 sayfa uzunluğunda yazılar yazmandan google nin türkiye yetkilisiymiş gibi davranmandan rahatsız oluyorum. yeni bir başlıkta tartışmak isterdim ama yeri geldi belirtmek istedim.
birde şu olaydan çok rahatsız oluyorum hemen belirteyim. Burada insanların google yetkilisi gibi herşeyi "%100 böyledir, böyle yaparsan böyle olur" gibi dile getirilmesini yanlış buluyorum. beceriksiz_acemi Her yazılan google yazısının altına 2-3 sayfa uzunluğunda yazılar yazmandan google nin türkiye yetkilisiymiş gibi davranmandan rahatsız oluyorum. yeni bir başlıkta tartışmak isterdim ama yeri geldi belirtmek istedim.
Sn. Macos siz eski üyesiniz de nickiniz mi değişti?
tartışmaya açık konularda kesin ifadeler kullanılmasına, kendi beynimizde yarattığımız cin fikirlerin ?!? google ın gerçeği gibi gösterilmesine veya algılatılmasına bende karşıyım. ben kesin ifadeler kullandım mı bilmiyorum ama (yapmışımdır muhtemelen, huyum kurusun ) yaptıysam da özür dilerim...