İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Angelo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sen anlamıyorsun sanırım, Türkçe dersi ünite soruları gibi soru cevap mı yapayım. Hepsine cevap verdim ama sen madde madde istiyorsun galiba al.

-- Ya Scrıptı yarımken ABD gıtmedın mı ?
Script yarımken değil, ilk konuşulan özellikler tamamlanmışken gittim

-- Konustuk ordan devam ederım demedın mı?
Ek özellikler için zaman bulursam yapacağımı söyledim. İlk anlaşmaya dahil değildi bunlar.

-- Scrıptı 6-7 ay sonra vermedın mı?
Mart gibi konuştuk, Haziranda verdim.

-- Senın sunucuda ne zaman test ettık? sallama
Test ettik ki ödemeyi yolladın, görmediğin birşeye mi para yollamıştın sevgili kardeşim.

-- Ben bakarım eksıklerı yazarım dedım tmm demedın mı?
-- Sonrasında bır daha onlıne olmadın yalan mı?
Eksik yoktu, senin istediğin ek şeyler vardı. MSN listemde eklemek zorundayım seni de haberim mi yok. Özellikle ana avrat küfür yedikten sonra?

-- Sıtedekı MOD arkadaslardan ve ortak iş yaptıklarından bırısı ıle sana 100 kere haber yollmadım mı?
-- Bunların hıc bırını okumadın mı-kı okumadım yenı goruyorum dedın 5-6 aylık maılerı-msjları(ben burda konu acınca gordun ne hıkmetse)

Evet çünkü herkes bak mesaj açılmış hakkında diye mesaj atıyor. Popüler bir insanım sanırım

-- Ben burda konu acınca yanlıslıkla sıldım demedın mı?
Ne dediğin hakkında bir fikrim yok. Seni sildiysem silmişimdir, 100 kisi online yarısını tanımıyorum. Ben her gun siliyorum bir sürü kişi.

-- Benı ekleyıp ıkıncı gun engellmedın mı?
Evet, msn şifreni çaldırmışsın. Bir daha da eklemem zaten, neden eklemem gerektiğini de bilmiyorum.

- Senıde madur ettım ama hallederım zaten az kaldı demedın mı?
Madur oldugun dogru ama bunu yapan ben değilim, senin iş yapma modelin.

Neyse ben dolandırıcıyım. Çırpınıyorum, sadaka aldım, daha neden yazıyorsun?
Zaten ticari iş yapmıyorum burada, bana iyilik yapmış oluyorsun, kimse bana şunu yazar mısın diye gelmez, ben de reddetmek zorunda kalmam.

*Scrıpt yarım degıl de ben keyfımden mı actım.Senın eksıklerını gıderen coder arkadasalrda yazar burraya ıstersen.

O kadar eksık varkı yazmakla vaıt harcayamayacagım en basıtı 728*90 bannerında sadce 1 reklam cıkıyor - harf dısında karakter yazıdıgında değişik değişik karakterler cıkıyor ve tıklayında hedef url ye gıtmıyor......vsvs gıder

Msn sıfresının caldırmam senın olaya denk gelmedı maalesef-yalanlara devam et
Baştan aşağı cevapların sallama ve yalan dolu senden de ne beklenır kı bu zamana kadar yaptıklarına bakılınca

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
beceriksiz acemi aynı şeyi yapıyorsun. Geçen seferde bana hakaret edildiğinde anlayışla karşılamamı beklemiştin. Senin düşüncen ne biliyor musun, moderator diye kayırma olmasın. Bunu yapmaya çalışırken, moderator diye kayırma olmasın diye moderator diye iki kat vuralım ki kayırdığımızı zannetmesinler oluyor. İsim, özel bilgi yazmak bu forumda her zaman yasak oldu. Bu foruma artık giren çıkan belli değil, ismimi alıp da ne haltlar için kullanacaklarını da bilemem, sevmeyenim çok. Neden özel ismimi burada yazdırmak durumunda bırakayım. Kimsenin kimseyi kayırdığı yok, ben kimseye ne mesajı taşıyın dedim ne başka bişey.

Ayrıca özel isim/bilgi gördüğüm yerde de silerim, kim oldugu onemli degil. Birisinin nicki bile değiştirildi ismi var diye. Merak etme biz bütün kuralları enine boyuna konuşuyoruz birşey yapmadan Moderatorler bölümünde.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
*Scrıpt yarım degıl de ben keyfımden mı actım.Senın eksıklerını gıderen coder arkadasalrda yazar burraya ıstersen.

O kadar eksık varkı yazmakla vaıt harcayamayacagım en basıtı 728*90 bannerında sadce 1 reklam cıkıyor - harf dısında karakter yazıdıgında değişik değişik karakterler cıkıyor ve tıklayında hedef url ye gıtmıyor......vsvs gıder

Msn sıfresının caldırmam senın olaya denk gelmedı maalesef-yalanlara devam et
Baştan aşağı cevapların sallama ve yalan dolu senden de ne beklenır kı bu zamana kadar yaptıklarına bakılınca

ben birşeyler sorabilirmiyim:)

scrip size söylenen gibi verildimi?

ek özellikler istedinizmi?

ödemeyi kontrol edipmi aldınız?

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
iki kisiyi de forumdan taniyorum ikiside iyi niyetli ve yardimsever insanlar.Bence ortada beklenti/iletisim problemi var.yarim saattir bu konuya kitlendik tatliya baglayalim bu konuyu.bu konu kesmediyse asagida benzer konularda "angelo hakkinda" var onu okusun :D neyse sonu onun gibi tatliya baglansin bari.

Bu konu tatlıya bağlanmaz
yanlış insanlarla işim olmaz
giden 400ytl benim için cok önemlı degıl zaten karsılıgında yarımda olsa scrıpt aldım.Sorun burda verılen sozlerın tutulmaması ve benım 11 ay bekletılmem.
Daha oncede dedıgım gıbı 1 kişi aleyhımde konussun bır kısının hakkını yemıs oldugumu ıddaa etsın herseyı bırakır gıderım dedım.Bu konuda onu içerıyor ne alaka demıs Angelo ama ben haksız yere suclama yapacak bırısı degılım,kımseye ıftırada atmam ,konunun ehemmıyetını bıldıgımden kac ay dusundum.

Kac kere ONURSQL e soyledım pm lerımı cvp vermıyor bırde sen konus bak konu acacam dıye ama tınlamadı bıle arkadas

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben birşeyler sorabilirmiyim:)

ek özellikler istedinizmi?

ödemeyi kontrol edipmi aldınız?

-hayır scrıpt çalısmıyordu tam anlamıyla yanı yayına alınacak durumda degıldı.r10dan saho bır duzelttı ama yeterlı olmadı

-Ek ozellıkler ıstedım, popup olmasını ıstedım,ücretınıde vereyım dedım inkar edemez oda basıt ıstemez dedı

-Ödemeyı yolladım once sonra scrıptı aldık.Benımle alısverıs yapanlar bılır ben önce odemeyı yaparım sonra malı alırım

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ek ozellıkler ıstedım, popup olmasını ıstedım,ücretınıde vereyım dedım inkar edemez oda basıt ıstemez dedı

- Para önemli değil ama zaman olarak söz veremem bundan sonrasına dedim. Tam bir dolandırıcı lafı değil mi? Ayrıca benim sunucuda test ettiğini sen de biliyorsun.

giden 400ytl benim için cok önemlı degıl zaten karsılıgında yarımda olsa scrıpt aldım.Sorun burda verılen sozlerın tutulmaması ve benım 11 ay bekletılmem.

O zaman artık kapatabilir misin konuyu? Ben verdiğim sözleri tuttum, sen tutmadın diyorsun, herkes kendi bildigine gore yazdı. Gerisi başkasının bileceği iş. Burada kimseye ücretli bir iş yapmadığım için çok da önemli değil dolandırıcı bilinmek.

ByMst'de arkadaşınsa söyle öyle küfürlü başlıklar açmasın, açtığı hiçbir başlığı ben silmedim, banlayan da ben değilim. Bana itham ettiği şeyler için üzüldüm, insan tanımadığı insana böyle ağır küfür eder mi, bunlar yeni moda gençlik.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
beceriksiz acemi aynı şeyi yapıyorsun. Geçen seferde bana hakaret edildiğinde anlayışla karşılamamı beklemiştin. Senin düşüncen ne biliyor musun, moderator diye kayırma olmasın. Bunu yapmaya çalışırken, moderator diye kayırma olmasın diye moderator diye iki kat vuralım ki kayırdığımızı zannetmesinler oluyor. İsim, özel bilgi yazmak bu forumda her zaman yasak oldu. Bu foruma artık giren çıkan belli değil, ismimi alıp da ne haltlar için kullanacaklarını da bilemem, sevmeyenim çok. Neden özel ismimi burada yazdırmak durumunda bırakayım. Kimsenin kimseyi kayırdığı yok, ben kimseye ne mesajı taşıyın dedim ne başka bişey.

Ayrıca özel isim/bilgi gördüğüm yerde de silerim, kim oldugu onemli degil. Birisinin nicki bile değiştirildi ismi var diye. Merak etme biz bütün kuralları enine boyuna konuşuyoruz birşey yapmadan Moderatorler bölümünde.
Yo hayır asla.Sana hakaret varsa, bizler sessiz ol desekte, sen susmazsın :) Seni neden takdir ettiğimi sen biliyorsun, bilmeyenler içinde tekrarlayım, fikrini doğrunu inandırana kadar savunuyorsun, vazgeçmiyorsun.
Moderatörlük, seviyeyi korumaktır bir nevi benim görüşümce.Normal bir kullanıcıysan, en kötü ihtimalle küfür eder çeker gidersin.Ama moderatörken buna hakkın yok.İsmini vermek istememeni tabiki anlayışla karşılarım bu en doğal hakkındır.Ama normal prosüdüre bakarsak, bir çok isim var silinmiyor, müdahele edilmiyor.Tabiki böyle bir talep te gelmemiş olabilir ama, buda bizlerin sorunu değil.
Moderatör kayırmaya gelince, evet maalesef ben bu tutuma moderatör kayırma olarak bakıyorum.Konuyu iyinet taşıdım demiş zaten, onun taşıdığını biliyorum ve bu hareketin tamamen hata olduğunu düşünüyorum.Acaba kaç kişi şimdi moderatörünü korudu dedi bunu tahmin edebilirmiyiz ? Dışarıdan bakınca, iyinet yönetimine laf söyleyecek konu açmak yanlış, açarsanız silerler, taşırlar yada susdururlar izlenimi vermek oldu bu sanırım.Hatta, moderatörlerin buraya yazı yazması bile bence çok yanlış oldu.Sanki bir otokontrol oldu bu.Belkide abarttım bilmiyorum ya..

Kuralları iyi bildiğinizide biliyorum.Asla bu konuda hiç bir moderatör arkadaşa laf etmem, zaten burada hepiniz gönüllü moderatörsünüz.Bir çok şeyden fedakarlık ederek burada bu görevi yaptığınızı biliyoruz.

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bymst nıcklı arkadası 3-4 gundur tanıyorum oda sadece 1 iş ıcın gorusmemız oldu.
Benım senın gıbı şakşakcılarım yok,kımseyede konu ac demedım dememde
Ne yazdı nıye actı ben görmedım bıle
Insan kendısı nasılsa baskalrınıda oyle sanarmıs

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Talep gelirse sileriz, gelmemiş ki silmemişiz. Başkası talep etmedi diye ya da ben moderatorum diye talep hakkım olmayacak mı? Moderatorler insan değil mi yorum yapmasınlar, başkaları imam yelliyor ehe ehe yazsın, diğer düzgün yorum yazanlar sadece kayırma gibi gözükmesin diye mesaj yazmasın. Güzel sistem.

Zaten kayırma filan da yapılmadı, normalde silinecek mesaj buraya taşındı.

AlwaysFC; herşeyi kabul ederim başka dolandırıcı de bilmemne de, ama şakşakcın var deme. Komik olursun bak aşağıya beni sevmeyen bin tane adam var, hiçbiri de ticaretle alakalı değil. Bu forumda şakşakçısı olacak en son adam benim. Senin haberin yoksa bile gözüne girmeye çalışıyor sanırım, yazıktır. Onun bunun çocuğu filan hoş değil:)

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
-

O zaman artık kapatabilir misin konuyu? Ben verdiğim sözleri tuttum, sen tutmadın diyorsun, herkes kendi bildigine gore yazdı. Gerisi başkasının bileceği iş. Burada kimseye ücretli bir iş yapmadığım için çok da önemli değil dolandırıcı bilinmek..

Sen sözünü tutmadın ben hakkımı helal etmıyorum.
Zamanımı çaldın helal etmıyorum.
Konuyu kapatalım madem sende sucsuz oldugunu ıddaa edıyorsun konu eskı yerıne tasınsın

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Talep gelirse sileriz, gelmemiş ki silmemişiz. Başkası talep etmedi diye ya da ben moderatorum diye talep hakkım olmayacak mı? Moderatorler insan değil mi yorum yapmasınlar, başkaları imam yelliyor ehe ehe yazsın, diğer düzgün yorum yazanlar sadece kayırma gibi gözükmesin diye mesaj yazmasın. Güzel sistem.

Zaten kayırma filan da yapılmadı, normalde silinecek mesaj buraya taşındı.

AlwaysFC; herşeyi kabul ederim başka dolandırıcı de bilmemne de, ama şakşakcın var deme. Komik olursun bak aşağıya beni sevmeyen bin tane adam var, hiçbiri de ticaretle alakalı değil. Bu forumda şakşakçısı olacak en son adam benim. Senin haberin yoksa bile gözüne girmeye çalışıyor sanırım, yazıktır. Onun bunun çocuğu filan hoş değil:)

Arkadas banlandı mı bılmıyorum ama msn logunu koyacam bırazdan ne demısım sende yenıden utan

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ben iki aylık normal ücretimin 5'de birine yaptığım script için zamanımı sana helal ediyorum. Eski yerine taşıyamam çünkü bağrı yanık delikanlılıar küfür etmek için klavyelerini cilalıyorlar şu anda.

OnurSQL veya mathiaxbars banlamıştır. Onlara müracaat edebilirsin, ben banlamadım. Ben ona da hakkımı helal ediyorum bana küfür etti ama olsun.

Artık kabak tadı verdi, tamam ben dolandırıcıyım helal etmedin. Daha nedir meselen anlamadım ki. Bak herkes gördü ne kadar dolandırıcı bir adam olduğumu, evvahlar olsun kimse benle iş yapmayacak. Tamam.

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Msnden sordu ve cevpladım

iyijm0.jpg

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ben iki aylık normal ücretimin 5'de birine yaptığım script için zamanımı sana helal ediyorum. Eski yerine taşıyamam çünkü bağrı yanık delikanlılıar küfür etmek için klavyelerini cilalıyorlar şu anda.

OnurSQL veya mathiaxbars banlamıştır. Onlara müracaat edebilirsin, ben banlamadım. Ben ona da hakkımı helal ediyorum bana küfür etti ama olsun.

sana tekrar soyluyorum adı gecen sahsı 3 yada 4 gundur tanıyrum bır ıs ıcın ekledım bugun 2 muhabbettı ve sordugu soru yukardakı resımde cvp da orda

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ben sana birşey demedim ki. Sadece arkadaşınsa söyle dedim, ben silmedim diye. Yanlış bilip içinden daha da küfretmesin yazıktır dedim. Ban için müracaat edilecek kişi ben değilim

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ben mi konuşayım, yok benim tarzım değil o stil konuşmalar.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
hayır konuyu silene yani bana gelen bir kelimeyi arkadaşla seviyeli bir biçimde tartışmak istiyorum okadar:D

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Sen üstüne alınma yahu. Hem şerevsiz demiş, bu kötü bişey mi bilmiyoruz, şerev ne acaba.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Tabiki şaka olarak söyledim. AlwaysFc ciddiye alıpta yollama sakın:D

İki tarafta aynı şeyleri tekrarlamayı bıraktığına göre bende yazayım birkaç şey umarım artık iş yaparken sözleşme veya ona benzer birşey yapmanız ozaman sanırım hakkınızı daha rahat arayabilirsiniz (2 taraf içinde söylüyorum) çünkü şu durumda haklı bir taraf yok gibi biri başka birşey söylüyor diğeri başka birşey:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.