Sen anlamıyorsun sanırım, Türkçe dersi ünite soruları gibi soru cevap mı yapayım. Hepsine cevap verdim ama sen madde madde istiyorsun galiba al.
-- Ya Scrıptı yarımken ABD gıtmedın mı ?
Script yarımken değil, ilk konuşulan özellikler tamamlanmışken gittim
-- Konustuk ordan devam ederım demedın mı?
Ek özellikler için zaman bulursam yapacağımı söyledim. İlk anlaşmaya dahil değildi bunlar.
-- Scrıptı 6-7 ay sonra vermedın mı?
Mart gibi konuştuk, Haziranda verdim.
-- Senın sunucuda ne zaman test ettık? sallama
Test ettik ki ödemeyi yolladın, görmediğin birşeye mi para yollamıştın sevgili kardeşim.
-- Ben bakarım eksıklerı yazarım dedım tmm demedın mı?
-- Sonrasında bır daha onlıne olmadın yalan mı?
Eksik yoktu, senin istediğin ek şeyler vardı. MSN listemde eklemek zorundayım seni de haberim mi yok. Özellikle ana avrat küfür yedikten sonra?
-- Sıtedekı MOD arkadaslardan ve ortak iş yaptıklarından bırısı ıle sana 100 kere haber yollmadım mı?
-- Bunların hıc bırını okumadın mı-kı okumadım yenı goruyorum dedın 5-6 aylık maılerı-msjları(ben burda konu acınca gordun ne hıkmetse)
Evet çünkü herkes bak mesaj açılmış hakkında diye mesaj atıyor. Popüler bir insanım sanırım
-- Ben burda konu acınca yanlıslıkla sıldım demedın mı?
Ne dediğin hakkında bir fikrim yok. Seni sildiysem silmişimdir, 100 kisi online yarısını tanımıyorum. Ben her gun siliyorum bir sürü kişi.
-- Benı ekleyıp ıkıncı gun engellmedın mı?
Evet, msn şifreni çaldırmışsın. Bir daha da eklemem zaten, neden eklemem gerektiğini de bilmiyorum.
- Senıde madur ettım ama hallederım zaten az kaldı demedın mı?
Madur oldugun dogru ama bunu yapan ben değilim, senin iş yapma modelin.
Neyse ben dolandırıcıyım. Çırpınıyorum, sadaka aldım, daha neden yazıyorsun?
Zaten ticari iş yapmıyorum burada, bana iyilik yapmış oluyorsun, kimse bana şunu yazar mısın diye gelmez, ben de reddetmek zorunda kalmam.
*Scrıpt yarım degıl de ben keyfımden mı actım.Senın eksıklerını gıderen coder arkadasalrda yazar burraya ıstersen.
O kadar eksık varkı yazmakla vaıt harcayamayacagım en basıtı 728*90 bannerında sadce 1 reklam cıkıyor - harf dısında karakter yazıdıgında değişik değişik karakterler cıkıyor ve tıklayında hedef url ye gıtmıyor......vsvs gıder
Msn sıfresının caldırmam senın olaya denk gelmedı maalesef-yalanlara devam et
Baştan aşağı cevapların sallama ve yalan dolu senden de ne beklenır kı bu zamana kadar yaptıklarına bakılınca