İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Atma uzan Din Kardeşiyiz:)

N

Naruto

Misafir
1. Uzanı Akparti bitirdi
2. Kara mehmeti Ak parti bitirdi
3. Aydın Doğanı niçin bitirmedi?
4. Seçimler öncesi Aydın Doğan ile neden Tayyip toplantı yaptı?
5. Tayyip'in karşısında olanlar birer birer dolandırıcı sıfatı aldı.
6. Aydın Doğan sütten çıkmış ak kaşık mıdır?
7. Bir belediye başkanı seçimler öncesinde reklamını yapıp oy toplamak için 1 milyon $ para harcıyor. (büyükşehir)
8. Eğer belediye başkanı olursa 4 sene duracak ayda 5 000 ytl para lacak. 4 sene ile çarparsanız 300 000 YTL yapar.
9. Hangi gerizekalı 300 000 YTL kazanmak için 1 milyon $ öder???
10. Siz hala burada uzan şöyle demiş böyle demiş derken brokrasi yurdum insanını yemeye cebini doldurmaya devam etsin.
11. Ben bu seçimde Uzan'a oy vereceğim niye mi? belki mazot 1 ytl olurda TDI arabamla daha çok fazla gezerim diye! hıh!
12. Devamlı kandırıldım neden hala kandırılıyoruz? çünkü bizim halkımız hakkını aramak yerine forumlarda, kahvelerde, sokaklarda uzan ne demiş, tük akp şöyle yaptıda aç kaldım demekle vakit harcıyor.

aslında haklısın.. herkez yedi bide uzan yesin belki yemez iş yapar tayyip erdoğan bitiremedi bu adamı bir kerede bu gelsin başa bakalım :)

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Burada Açık ve net olan birşey var.

tayyib imiz bizim için birşey yapmadı aynen diğerleri gibi.

Ve karşımızda bir cem baba var.
Kendisi öyle yada böyle bir dolandırıcı .Ama tayyib imizden daha yararlı olduğu kesin bu ülkeye.

Lakin dolandırıcı bir insanın başbakan olması söz konus değil.

Denize düştük ceme sarılmaya çalışıyoruz .

Adam şu anki durumumuzdan yararlanıyor..Ve sallıyor da sallıyor.

Dürüstüm diyipte sallayanlar yapmadı.bu dolandırıcı sallıyor Belki yapabilir ihtimali var ..

gibi gibi ..

NightPrince2

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dokunmayın Hemşo'ma :)
geçen seçimlerde bulunduğum yer dolayısıyla oy kullanamamıştım. kullansamda oyum kesinlikle onaydı..
Ayrıca bir takım medya grubu tarafından hep dolandırıcı olarak lanse edildi. ve diğer bir başbakan adayı desteklendi.
Desteklenen başbakan adayı başbakanlık koltuğunu kaptı
ancak yapması gereken bir şey vardı..
onu destekleyen medya grubuna borcunu ödemesi lazımdı.
fazla bekletmedi onları. UZAN ın elinden herşeyini alıp, gitti o adama verdi.
O adamı ne kadar seversiniz bilmem. Belkide ülkeyi bu duruma düşüren kişilerin en başında.
Medya 3. güç derler ya. bizim ülkemizde 2. hatta belki 1. güç..
Şimdiki başbakanımızın bunlarla işbirliği yapması beni büyük ölçüde düşündürüyor ve güvensizlik veriyor.
Saygılarımla..

H

hedefturan

Misafir
Vallaha arkadaşlar ben açıkça bir sonraki iktidarı MHP-CHP yada CHP-MHP hükümeti olarak görüyorum...

Ülkenin kurtuluşunuda buna bağlıyorum...

Değir partiler sistem çarkının dönmesi için bir figüran ve oy bölme aracıdır...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
DSP-MHP iktidarini gorduk, pek birsey olmadi. Apo'yu bile asamadilar. MHP ve alt teskilatlari ancak universitede solcu kovalayip kavgalara katilir bu saatten sonra. CHP zaten yuzyilin en kolpa partisi, cok afedersiniz ama icine hiyar dograsan cacik olmaz, zaten basinda bir salatalik var su anda goruyoruz.

Y

yaBgu

Misafir
CHP-MHP koalisyonu olursa tabandan çok tepki gelir gerçi MHP'de bazıları lider ne yapıyorsa doğrudur inancına sahip...

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kasayı hırsıza emanet ederlermiş :D şu anda görünen bunların içinde en yaramaz olanı Cem Uzan ama kesinlikle en sıradışı olanı ve de en zeki olanı yine Cem Uzan, cidden merak ediyorum TR nin başına gelince ne yapacağını. dikkat edilmesi gereken şey bu adam siyasetçi değil, belli bi siyasi görüş yok ortada, o yüzden siyasi görüşünü daha hakim kılmak adına değil ülkeyi yönetmek adına çok iyi şeyler yapacağına eminim.

H

hedefturan

Misafir
DSP-MHP iktidarini gorduk, pek birsey olmadi. Apo'yu bile asamadilar. MHP ve alt teskilatlari ancak universitede solcu kovalayip kavgalara katilir bu saatten sonra. CHP zaten yuzyilin en kolpa partisi, cok afedersiniz ama icine hiyar dograsan cacik olmaz, zaten basinda bir salatalik var su anda goruyoruz.

Senin gibi düşünenlere Devlet Bey diyor ki;
"Yetkimiz vardı da biz mi asmadık..."
Ve sonra mevcut iktidara diyor ki;
"Biz asamadık ip mi bulamıyorsun,gücünüz var, ipiniz bizden"
ve son olarak;
" Asılmasın " sonucunu çıkaracak yasada tek bir MHP'linin imzası yoktur...

Objektif olalım sevgili kardeşim...

DeviLLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cem Uzana yeni slogan. Baya bir oy toplatır.. :) Rakının yanında Meze Bedava olsun :)

H

hedefturan

Misafir
Yiv interneti 10mbit aylık sınırsız kotalı 20 YTL yapacam dese birisi,neden bunu düşünmüyorlar anlamıyorum...

DeviLLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
varya birisi internetin hızını 10 kat yükseltip ücreti kaldırıyorum internet beleş olacak desin. bütün sülaleme oy verdirtmessem adımı değiştiririm :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Senin gibi düşünenlere Devlet Bey diyor ki;
"Yetkimiz vardı da biz mi asmadık..."
Ve sonra mevcut iktidara diyor ki;
"Biz asamadık ip mi bulamıyorsun,gücünüz var, ipiniz bizden"
ve son olarak;
" Asılmasın " sonucunu çıkaracak yasada tek bir MHP'linin imzası yoktur...

Objektif olalım sevgili kardeşim...

Objektiflikle ne alakası var anlamadım. Ben yorum cümlesi kurmuyorum.

1. DSP ile MHP iktidarda ortak mıydı? Evet.
2. Bu ortaklık sırasında APO asıldı mı? Hayır.

Bu kadar basit iki gerçekten bahsediyorum.

Brütüs, Cassius ve yandaşları Octavian'ın yanına geliyorlar. Sezar'ı öldüreceklerini söyleyip imparatorun varisindan yardım istiyorlar. Octavian amcasına karşı gelip bu komploya katılmayacağını söylüyor, ama ekliyor, yolunuza da çıkmayacağım.

Birşeyin yanında olmamak ile ona karşı çıkmak arasında biraz nüans farkı var olduğunu düşünüyorum.

Bu yasaya imza koymamak farklı birşey, bu yasaya karşı durup, bunu prensip meselesi yapmak farklı birşey. Prensiplerin var olduğu sürece varsın, yoksan işte kimse seni iplemez. Devlet Bey kim ? Türk siyasetine veya milliyetçiliğine ne zerre katmış..

İktidardeyken yapamadıklarını, meclis dışından sallamak ne kadar kolay, tek başına iktidara gelip mi yapacak bunları, onu da çok bekler gibi bundan sonra. Elindeki fırsatı değerlendiremedi.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Angelo her ne kadar söylediklerinde kayda değer noktalar da olsa Atatürk'ün kurduğu parti için(sonradan ne olduğundan bağımsız olarak) "yuzyilin en kolpa partisi" , "icine hiyar dograsan cacik olmaz" bir mod'a yakışan bir üslup olmadığı kanaatindeyim.

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öss sisteminide kaldırcakmıs :)
benzin 1 lira emekliye 14 maas falan guzel fanteziler tabi

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Neden sonrasından bağımsız olarak düşüneceğiz ki, Atatürk kurmuş diye sonradan yapılan her türlü saçma politikayı ve kısır siyaseti görmezden mi geleceğiz? Sözlerimin arkasındayım, aksini düşünen sadece Türkiye tarihine baksın, bana cevap vermesine gerek yok.

H

hedefturan

Misafir
Objektiflikle ne alakası var anlamadım. Ben yorum cümlesi kurmuyorum.

1. DSP ile MHP iktidarda ortak mıydı? Evet.
2. Bu ortaklık sırasında APO asıldı mı? Hayır.

Bu kadar basit iki gerçekten bahsediyorum.

Brütüs, Cassius ve yandaşları Octavian'ın yanına geliyorlar. Sezar'ı öldüreceklerini söyleyip imparatorun varisindan yardım istiyorlar. Octavian amcasına karşı gelip bu komploya katılmayacağını söylüyor, ama ekliyor, yolunuza da çıkmayacağım.

Birşeyin yanında olmamak ile ona karşı çıkmak arasında biraz nüans farkı var olduğunu düşünüyorum.

Bu yasaya imza koymamak farklı birşey, bu yasaya karşı durup, bunu prensip meselesi yapmak farklı birşey. Prensiplerin var olduğu sürece varsın, yoksan işte kimse seni iplemez. Devlet Bey kim ? Türk siyasetine veya milliyetçiliğine ne zerre katmış..

İktidardeyken yapamadıklarını, meclis dışından sallamak ne kadar kolay, tek başına iktidara gelip mi yapacak bunları, onu da çok bekler gibi bundan sonra. Elindeki fırsatı değerlendiremedi.

Canım kardeşim gücümüz mü vardı asmaya... Meclis çoğunluğu 130 milletvekili ile ne asıyorsun...

Udan kararı kaldırılırken MHP liler RET oyu verirken Erdoğan misafir yerinden oylamayı izliyordu... Şu anki AKP lilerin geçen mecliste olanların hepsi EVET oyu verdiler...

İzlemek, anlamak, objektif olmaktan kastım buydu...

Sadece MHP yoktu... Bu yüzden suçlaman yersiz

D

Dot Net

Misafir
Beşiktaş Fener maçlarında Fenerin kazandığı her 3 korner- 1 penaltı olacak,
düğünlerde zorla halaya kaldırma olayı sona erdirilecek . Cem Uzan :))

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.