Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Atma uzan Din Kardeşiyiz:)

Sport

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
31 Aralık 2003
Mesajlar
1,449
Açılan Konu
84
Tepki puanı
3
Cem Uzan'ın bu kampanyaları yine AKP'nin işine geliyor gibi. Diger partilerin oylarını alır %7'lere gelir ve barajı geçemez. Kendi ile beraber oylarını caldıgı diger partileride meclise sokmamış olur. Ve istikrarlı* bir tek parti yonetimi ile yolumuza devam ederiz.

geçen seçimlerde bu şekilde , TÜRK milletine büyük bir hizmeti oldu. bu seçimlerdede aynısını bekliyoruz. :D
 

Angelo

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
13 Aralık 2004
Mesajlar
9,603
Açılan Konu
164
Tepki puanı
106
Konum
AZ
KDV, devletin gelir kapısı değildir. Kayıt dışı ekonomoyi engellemek için (önce alışveriş, sonra fiş) kullanılan vergidir, son tüketiciye vergi iadesinde geri ödenir. Bize anlatıldığı gibi o paralarla yol, su, köprü yapılmıyor. Ayrıca hantal, tombul devlet her yaptığı yatırımı üstüne sıvarsa, ona %1000 vergi versen de bir işe yaramaz. Başka yerlerden alamadığı vergiyi, KDV olarak son tüketicinin sırtına yüklerse, bunun cevabı geliri yok sana nasıl hizmet edecek olmamalı.

Diğer boyutta, benim canım marketten fındık yemek isterse, fındığın maliyeti neyse onu vermek zorundayım. Bu işler böyle, serbest piyasayı savunuyorsan, herşeyin değeri neyse onu vermelisin. Ben fındığı bugün ucuza yiyorum (sen öyle dedin diye diyorum), ama binlerce ürün yetiştiricisi zarar ediyor. Amme hizmeti mi yapıyor bu adamlar? Senin fındığı kaç ytl'den yediğin acaba bir tanesinin bile umurunda mı? Ayrıca iç piyasaya bakmaya da gerek yok, fındık ihraç ürünüdür, katma değerli malzeme yapılıp satılabilir. Onu da baltalamazsan tabi.

Bir devlet üniversitesi gelir olarak döner sermayesini öğrenciden alacağı harçlardan oluşturacaksa zaten söyleyecek söz yok. Her yıl dershane patronlarını zengin ettiğin milyarlarca doları, yurtdışına okumaya giden 30-40 bin kişinin harcadığı milyar dolarları eğitim sistemine katsan her mahalleye üniversite bile açarsın. Ben açılmasını savunmuyorum gerçi ama yapılamaz dediniz diye söylüyorum.

Cem Uzan ülkeyi satar bence de doğrudur. Şu ankiler ne yapıyor ?

Tayyip = yiğit ???

Onun yiğitliğinin kime söktüğünü biliyoruz, Avrupa'da yumruğu masaya vuramadı, çuvalda yumruğu masaya vuramadı. Gelip burada artistlenmesi çok birşey ifade etmiyor.

Kimsenin dayanacak gücü kalmadı. Milletçe deliliğin boyutlarını zorlarken, Avrupa'da Amerika'da masaya yumruğunu kim vuracaksa biz onun yanındayız, şereflisini namuslusunu aramıyoruz artık.
 

BiLHost

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
24 Mayıs 2006
Mesajlar
1,773
Açılan Konu
58
Tepki puanı
0
Konum
Mersin
Bence çok hafife alınıyor Cem Uzan..Geçen seçimlerde %7'den fazla oy aldı sadece yaptığı mitinglerle..

Bu seçimde buna imarzedeler eklenecek..Bu seçimde buna bazı şeyleri artık görenler eklenecek..Ve inanın bana barajı geçip meclise girecek..

Bu seçimde tek bir iktidarın çıkacağını düşünmüyorum.Bana göre AKP,CHP,GP ve Anavatan kesin girecek meclise.Ve bir koalisyon olacak gibi..
 
H

hedefturan

Misafir
az bile yaptı bu dolandırıcıya :)

seçim meydanlarında "LAN TAYYİP" diye başbakana seslenen bi zibidiyi ancak tayyip erdoğan gibi yiğit adam edebilirdi ;)


Keşke yiğit tayyipin şu Avrupa'yıda adam etme eğilimine girsede, içeride kurt, dışarıda kuzu kesilmese:)
 

ZIPPKIN

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
30 Ekim 2005
Mesajlar
2,294
Açılan Konu
110
Tepki puanı
1
Konum
Dream Island : Moore
bu kadar atıp tutmasına rağmen bizim de oyumuz ailece Uzan'a. tr ile ilgili yapacağı şey en çok kaybettiklerini çeaşı, kepezi, vs vs geri almak olur. bu kadar adamın içinde en hırslısı en başarılısı kesinlikle Cem uzandır. eğer uzan gelirse ya tam batarız ya da çıkarız ki bence eskisinden çok daha iyi olur her şey.
 

Teqin

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
30 Ağustos 2006
Mesajlar
625
Açılan Konu
42
Tepki puanı
0
Konum
IstanBuL
Eger Turkiyenin Gelecegini Dusunuyorsanız Bence Bu Adam Almaz. Alırsada Gelecek Diye Bişey Olmaz.
 
S

SupRAdyN

Misafir
Benim Şahsi Düşüncem Bu dönem Gelemesede barajı aşamasada gelecek dönemde kesinlikle barajı aşar ve meclise girer.
 

Zanza

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
15 Eylül 2006
Mesajlar
1,760
Açılan Konu
108
Tepki puanı
2
Ne erkan mumculu anap ne C.Uzanlı GP Barajı aşamaz. MHP yada DYP'den birinden bir atılım bekliyorum o kadar. CHP'nin oyları duşer AKP'nin yukselir (eski secime gore) secimden sonra bu topici tekrar cıkarır bakarsınız :)
 

Permission

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
11 Aralık 2004
Mesajlar
6,458
Açılan Konu
327
Tepki puanı
3
Konum
izmir
cem uzanın amaçı belli arkadaşlar.. sınırı aşıp millet vekili olmak ve dokunalmazlıga girmek yapacagı yeni üşkagıtları yasal yollardan götürmek dokulmazlılık amaç bu bu kadar para dökmesinin bebi sırf o millet velillik yetkisini alamak millet vekili olunca davalar acılmıcak dokulmazlık saolsun..
 
S

SupRAdyN

Misafir
cem uzanın amaçı belli arkadaşlar.. sınırı aşıp millet vekili olmak ve dokunalmazlıga girmek yapacagı yeni üşkagıtları yasal yollardan götürmek dokulmazlılık amaç bu bu kadar para dökmesinin bebi sırf o millet velillik yetkisini alamak millet vekili olunca davalar acılmıcak dokulmazlık saolsun..

cem uzan siyasete girmeseydi şu anda turkiyenin kralı olarak yasayacaktı siyasete girmekle herseyini kaybetti. ama pes etmedi 70 gunde 2.5 milon oy % 7.5 potansiyel cok guzel bi rakam gelecekte görürsünüz cem uzan basbakan olacak.
 

keyfinebak.com

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
6 Kasım 2005
Mesajlar
2,564
Açılan Konu
73
Tepki puanı
0
Konum
Merkezden
daha öncekiler ne dedi;

- Türkiye AB' ye girecek.
- Kadınımın Başından baş örtüsü alınamıyacak (burda dinsel açıdan yaklaşım ve istismar mevcuttur)
- Yolsuzluk biticek düzen sağlanacak
- Emeklinin işçinin yüzü gülecek
- enflasyon düşecek, cepler dolacak yüzler gülecek.

bu laflar tane tane hep seçim alanlarında söylendi. şimdi soruyorum bazı arkadaşlara tayyeapçı yada o kısıma sempati duyan arkadaşlara. bu soruları yanıtlayalım.

- Türkiye AB üyeliğine girecek denmişti evet girecek milattan sonra 5000li yıllarda gireriz tabi artık memleket elimizde kalırsa. köy kanunu değişti pekte güzel oldu yabancılar bir güzel memleketi elinin altına alıyor. yetmedi limanımızı açtık yetmedi hva alanlarımızı açtık. bi kıçımızda donumuz kaldı valla ne yalan söliim onuda açmaya niyetimiz yok.

- Baş örtüsü konusunda şah oldular padişah oldular öle yapıcaz böle yapıcaz dediler. ne oldu geçen gün 7 AKP bakanı tutup Paşa olucak Subay eşlerinin başlarından örtüleri çekip alıverdiler. olmaz dediler imzaları attılar. Şu an ingilterede bile müslüman insanların Ehliyet sınavları gibi bir çok sınavda başı türbanlı olarak girmelerine izin veriliyor. peki saf çoğunluğu elinde bulunduran bu AKP neden sözlerini yerine getirmedi.

- Yolsuzluk bitti düzen kuruldu, çünkü herkez bir ucundan memleketi sömüyoru. çoğunluğun elinde bulunduğu bu parti neden DOKUNULMAZLIK yasasını meclise taşıyamıyor. neden bu çakallarını çarkı yok edilmiyor. silah sıkan magandaya, çekte sahtecilik yapan bakana, dolandırıcılıktan direkten dönmüş milletvekili olunca dosyası askıya alınmış bir çok zatı muhterem başımızda.

- emekli ve işçinin yüzü gülecek dendi. yeni yasa tasarısı ile emeklilik yaşı 65e kadar kademeli çıkartılmayı, çalışan emeklininde alacağı 3 kuruşa el koymayı işçisine çalışanına %2 gibi komik bir zam veren bu hükümeti daha ne diye över yada daha ne diye baş üstünde tutarsınız ki.

- enflasyon konusunda burdaki arkadaş çok güzel açıklamış 250 taksitle satılan beyazeşya ile enflasyon ölçülürse normaldir. geçen sene 250 ytl olan ev kirası bu yıl 400 ytl ye kadar fırlamıştır. geçen yıl 1,2 ytl civarında olan dolar bu sene 1,4 ytl civarındadır. bu nasıl düzelmiş ekonomidir. sıfırları atmakla memleketin ekonomisi düzelmiyor.

ve daha nice konuşulcak konularda varda işte vakit nakittir işimize gücümüze bakalım. Hakkımızda hayırlısı cem uzan konusunda bişi diyemem ama sonuçta başa getirilebilecek adam gibi adam bulmak zor.
 

Mywedding

1
Onaylı Üye
Üye
Katılım
26 Eylül 2006
Mesajlar
5,893
Açılan Konu
426
Tepki puanı
88
Konum
www.odatv.com
cem uzan a yada diğer aile bireylerine verilmiş ceza ,kanıtlanmış bir suç varmı acaba ,sorarım size..
 

keyfinebak.com

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
6 Kasım 2005
Mesajlar
2,564
Açılan Konu
73
Tepki puanı
0
Konum
Merkezden
ittiyatı tedbir var sanırım mallara el konması. ama sonuçlanmış bir dosyası yok yada ceza aldığı bir dosya yok sanırım.

gerçi olsada ne değişirki cinayet işlemiş olan bir kişi milletvekili oluyorsa. çekte sahtecilik yapan kişi bakan oluyorsa bu memlekette herşey olur.
 
S

SupRAdyN

Misafir
cem uzana Siyasi bi linc ile ezdiler ama susturamadılar yıldıramadılar.
zamanında bu tur oyunlar erdoganada oynandı siyasi yasaklıydı nerelere geldi yakında c.baskanı olursa şaşmam.
İşin özü Cem uzan yakında basbakan görüsenizde şasırmayın ha belki basbakan olamaz diyenler olur ama meclise kesin girecektir.( Şahsi Görüşümdür.)
 

darXis

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
6 Mayıs 2003
Mesajlar
864
Açılan Konu
48
Tepki puanı
0
Konum
izmir
Oğlunu vatana kurban etmiş, şehit vermiş ciğeri yanan bir anne için tayyip beyfendi'nin laflarını bu vatanın hiçbir evladı unutmayacak, ekonomide dünya devi olacağımızı garanti etse, milli geliri tavan yaptıracağım dese, asgari ücret 5 milyar olacak dese, dese allah dese yinede yüreği yanan bir ana'ya karşı yaptığı davranışları asla unutmayacağım, unutmayacağız. sandıkda da bunun hesabını verecek.
 

Mehmet

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
30 Eylül 2006
Mesajlar
2,415
Açılan Konu
76
Tepki puanı
0
Konum
Zaağane
Cem Uzan seçim palavraları atıyor, diğerlerinden farkı biraz daha abartarak atıyor. Biz göz göre göre kandırandan, sinsi sinsi kandırandan daha çok nefret ediyoruz. Cem Uzan'ın başına gelenlerin sebebi yaptığı üçkağıtlar değil, çünkü üçkağıt listesinde ilk 10'a bile giremez. Sebebi "güneydoğu'ya baraj yapıcaz ingilizler izin vermiyor" gibi tr'de edilmesi sakıncalı birçok laf ediyor olması. Bazı gerçekleri en fazla sağır oda, kurtlar vadisi gibi dizilerde "bu dizi külliyen palavra herşeyi bi tarafımızdan uydurduk zaten çocuk bile innamaz bunlara ciddiye almayın" yazısını başına koyarak superman kategorisinde yayınlayabiliyorsunuz.

Özet: Cem Uzan tükaka evet, ama diğerleri kadar, daha fazla değil.
 

pigeon

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
22 Şubat 2005
Mesajlar
2,873
Açılan Konu
228
Tepki puanı
13
Konum
Ankara
Oğlunu vatana kurban etmiş, şehit vermiş ciğeri yanan bir anne için tayyip beyfendi'nin laflarını bu vatanın hiçbir evladı unutmayacak, ekonomide dünya devi olacağımızı garanti etse, milli geliri tavan yaptıracağım dese, asgari ücret 5 milyar olacak dese, dese allah dese yinede yüreği yanan bir ana'ya karşı yaptığı davranışları asla unutmayacağım, unutmayacağız. sandıkda da bunun hesabını verecek.

Cem Uzan seçim palavraları atıyor, diğerlerinden farkı biraz daha abartarak atıyor. Biz göz göre göre kandırandan, sinsi sinsi kandırandan daha çok nefret ediyoruz. Cem Uzan'ın başına gelenlerin sebebi yaptığı üçkağıtlar değil, çünkü üçkağıt listesinde ilk 10'a bile giremez. Sebebi "güneydoğu'ya baraj yapıcaz ingilizler izin vermiyor" gibi tr'de edilmesi sakıncalı birçok laf ediyor olması. Bazı gerçekleri en fazla sağır oda, kurtlar vadisi gibi dizilerde "bu dizi külliyen palavra herşeyi bi tarafımızdan uydurduk zaten çocuk bile innamaz bunlara ciddiye almayın" yazısını başına koyarak superman kategorisinde yayınlayabiliyorsunuz.

Özet: Cem Uzan tükaka evet, ama diğerleri kadar, daha fazla değil.

kesinlikle.
 

BiLHost

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
24 Mayıs 2006
Mesajlar
1,773
Açılan Konu
58
Tepki puanı
0
Konum
Mersin
Oğlunu vatana kurban etmiş, şehit vermiş ciğeri yanan bir anne için tayyip beyfendi'nin laflarını bu vatanın hiçbir evladı unutmayacak, ekonomide dünya devi olacağımızı garanti etse, milli geliri tavan yaptıracağım dese, asgari ücret 5 milyar olacak dese, dese allah dese yinede yüreği yanan bir ana'ya karşı yaptığı davranışları asla unutmayacağım, unutmayacağız. sandıkda da bunun hesabını verecek.

Buna anasını da alıp gidecek olan çiftçileri de ekleyin lütfen.(Kaç milyon oy yapıyordur acaba..)

Ordu'da eylem yapan fındık üreticilerini de ekleyin..

İmarzedeleri de ekleyin..

Bir de bunları televizyonlardan v.s. takip edip bilinçlenen halkı ekleyin..

(Oy verecek sadece partililer kaldı galiba :))
 

CaLViN

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
25 Kasım 2004
Mesajlar
7,486
Açılan Konu
146
Tepki puanı
58
Konum
Antalya
Bana tayyib demeyin.Ne yaptı Allah aşkına .

herşeyimizi avrupaya bağladı.Sanki biz muhtaçmışız gibi davranıyor .

Neden kardeşim.Bu millet bunları hak ettimi ?

AB açıkca söylüyor ancak herşeyinizi verirseniz sizi alırız.O da yandan tabi .Hiçbir zaman diğer üyeler gibi olamayacağımızı açıkca belirtiyorlar.

Halen daha neden uğraşıyor ?

geldi geleli Ab den başka bir işle ilgilendimi acaba ?

Bu millet değilmidir ki taşla sopayla savaşan çamur yiyen..

Biz açıkda da kalırız açda ....Ama kimseye Muhtaç olmayız
 
Üst