Bütün forumu okudum cok keyif aldım,
Neler gördüm?
Batunun bütün kankaları imdanına yetişmiş cok iyi hizmet aldığını harika bir insan olduğunu realden tanıdığını ayrıca gözünü kırpmadan yardım ettiğini yürekten ( inanmak isterdim ) anlatmışlar. ( herkezin böle kankaları olmalı işler kötü gidince salim abeyy yetişş gibi .. )
Herkeşeyden önce yarası olan gocunur. WHT dan gördüğüm bir olayı söliyim, buna benzer bir olay oluyor forum coşuyor hayda hurra işletmeci geliyor paranız iade edilmiştir hatamızdan dolayı özür dileriz. Isterseniz 3 ay ücretsiz dewam edebilirsiniz v.s bu işletmenin taktiğide tabi herkeze göre değişir. Konu orda kapanıyor işletmeci daha cvp yazmıyor. ( kimseya akıl vermiyorum, herkezin aklı kendine yeterli )
Dürüst yada dolandırıcı sıfatları 1000$ paypalı bozmakla insanın adının önüne gelmez, 1000$ paypalı vurmak bütün host hayatının bitmesi demektir ama hep şu yeni gelen, yeni alınan, işi yeni öğrenen yada stajyer arkadaşlar her zaman bir yerde yanlış yapar istemeselerde yanlış yapmış gibi gözüktürülür. Her zaman hatalar onlara bindirilir, gerçekte böle birilerinin olup olmadığıda her zaman meçhuldur. 1000$ vurmak adının cıkması, herşeyin bitmesi, 15 euro vurmak 5 paket sigara parası demektir. Ayrıca adı vurmak demiyelim yeni elemanın hatası cocuk işte napsın bilmiyorki. Sonra bi bakmıssın yeni yetme cocuk tam 10 kişiyi daha vurmuş ? pardon hata yapmış e noldu 150 euro 300YTL artık iş sigara parasını geçti
Fakat isteyerek değil, hata ile sonuçta dürüst bi para bu hata var kimki forumda topic açarsa herkeze bizi rezil ederse bunu kuruşu kuruşuna iade etmeye hazırlar. Bunda ahlaksızca bişi var mı ?
Bakış açısına göre;
1- Iyi niyetli alıcı, hata işte adamlar temiz bak 1000$ paypalda bozmuş.
2- Kurnaz müşteri, Şu forumu bir kurcalıyım neymiş nedenmiş. Merak ettiklerimide sorarım.
3- İşin erbabı mesleğin sarrafı, onuda yukarıda sizlere sundum.
Ben bu şahısı ne tanırım ne bilirim ne derim bunları yazmak için bilmeyede gerek yok tanımayada olay kendini anlatır zaten. Hosting firmaları her muhattap olduğu müşterisinin finansal durumu hakkında mutlaka ama mutlaka aşa yukarı bir bilgiye sahiptir. Yusuk scriptin coderı bu az biraz parası vardır geçir boşwer çakmaz.
-15 euro borcunuz var.BW aşımı
-nası olur ama ben hiç kullanmadım bu ay serverı
-olmuş işte hesap numaralarımız,
-alla alla
-en kısa zamanda ödemenizi bekliyoruz
-iyi peki neyse. kem küm
15 euro rahatsız etmiycek arkadaşı. diğer 9 kişiyide rahatsız etmesse bu ayda problemsız atlattık hadi bakalım önümüzdeki aylara derkenn, bir topic oda ne....