hitmp3tr_com' Alıntı:
benim kafama takılan hangi linki nereye koyacaz mesela çok hiti olan site ile az hiti olan sitenin farkı nasıl olacak ?
veya şöyle diyelim dikkat çeken yerlerde benim sitem olsun isterim ben mesela
tabiki herkesde öyle ister. nasıl belirleyeceğiz?
Bunun için aklimdan geçen birkaç alternatif var. aslinda başvurular tamamlaninca bunu sizlere danişacaktim ama madem konusu şimdi açildi ok.
1-Random olarak siralanabilir
2-Her sitesahibi kendi sayfasinda açilacak linklerin sirasini kendi belirleyebilir
3-Flash tasarim yapariz ve linkler bir daire etrafinda döner, (tıpkı bir dönme dolap gibi düşünün) bu şekilde seninki üstte benimki altta diye bir sorun olmaz
Ama hite göre dizmek taraftari değilim. niçin derseniz, hitler net değil, şahsen kendi sitem için söylüyorum, hostumun webalizer programinin gösterdiğinin sadece 3 te birini toplistler gösteriyor? bu yüzden kimin hiti net olarak nedir ne değildir tartişmasi çiksin istemem..
Burada belirttiklerim tamamen benim fikrimdir.. farkli fikri olan varsa lütfen belirtsin..
Ve birşey daha belirtmek istiyorum, projeye dahil olanlarin en son yapacaklari şey "benim hitim seninkinden fazla" muhabbetidir.. biz bir dayanişma içinde olmak istiyorsak, hepimiz ayni derecede değerli olmaliyiz.. yoksa bu dayanişmanin uzun sürmesi söz konusu bile olmaz.. (bence)
saygilar.
Şimdiki durumda 11.000 tekil hitimiz var
Bu arada Katilmak isteyen arkadaşlar lütfen başvuruda bulunsun
Kayıt için TIKLAYINIZ
Kayıt yapan Siteleri görmek için TIKLAYINIZ