Mynet AdPartner başvurularını almaya erken başlamış. Dolayısıyla sağlam bi kopukluk olmuş müşteri ve mynet arasında. Daha yeni yeni toparlanıyor.
Tıklama ücreti düşük bu ortada. sistemin işleyişini şeklini anlatırsam, bu önyargıdan kurtulabilirsiniz sanırım. sistem otomatik olarak web sitelerinin gösterim ve tıklama sayılarını kontrol ediyor. Belirlenen kotaya ulaştığında da tıklama ücretini otomatik olarak arttırıyo. Yani sayfa gösteriminiz ne kadar çok tıklama ücreti o kadar artıyor.
Bu Reklamlarda mynet kendi reklamını yaptırmıyor. Bazen yayınlanacak reklam olmadığında adklik yazısı çıkıyor ki bunu her firma yapar. Her bannerda site adı görünür. Gitti Gidiyor Hemal hem sat da olduğu gibi.
Google bu konuda dev. Ama mynet e destek olmak gerekir. Bir türk firması bu işi yapmaya başlıyor. Maddiyat elbetteki önemli ama biraz da mana olarak bakmak gerekir. Müşteri ilişkileri güçleniyor Site sahipleri aranıyor direk mail ve telefon numarası veriliyor. Göz önünde bulundurmak gerek bunları.
Başvurular artık en geç 24 saat içinde yanıtlanıyor. Bu noktadan sonra herşey çok daha yolunda gidicektir.
Herşeyi bu kadar bilerek anlattım. Açıklama da yapayım. Ben Arzu. Hani şu sizi arayıp reklamlarımızı yayınlamıyorsunuz diyen kız
Telefon görüşmelerimde beni anlayışla karşılayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Mynet AdPartner gelişiyor. Yaptığım iş olmasını bi kenara bırakıp bunu samimiyetle söylüyorum. AdPartner kazanç sağlayacak bir uygulama