Merhaba Arkadaşlar herkeze kolay gelsin Yalnız şöyle bir durum var Artık herkez google`de ana sayfaya yükselmenin yolunu buldu gibi düşmenizin sebebi diğer siteler emek verilip yukaralara çıkmak için birşeyler yaparken siz sadece google bana hit versin sitem eskiş tanınmış derseniz ilgiyi keserseniz. zamanla siteniz dahada gerilere gidecektir. 4 senelik sitem var hiç kıpırdamadığım yerdenm 2 gün önce kıpırdadım buda benden kaynaklanıyor ilgisizliğimdem dolayı ama inanınıyorum
2 gün içinde eski yerimi alacağım sorunu google`de değil kendinizde arayın saygılarımla
Sorunun kendinizde arayın demişsin ama şu durumuda göz ordı etmemen gerekiyor.
1-Sitem eski bir site dmoz indexli pr değeri yüksek. Kaliteli backlinklere sahip
2-sitemi yapıpta bir köşeye atmadım. Güncellemeler yapıyorum.
3-Ve bir gece de hitim neredeyse sıfırlandı bu normal bir durum değil. Sitelerin google da üst sıralara çıkması bir günlük bir iş olamaz.
4-Üst sıralara çıkan siteler genel de spam siteler...
Peki bu durumda spam mı yapmalıyız. Tabiki hayır. İnternetimiz para kazanma uğruna çöplük haline çevrilmemeli.
Bu durumda sorunun bende olmadığını google'dan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama bu bir
sorun mu yoksa google tarafından
bilerek yapılan birşey mi onu bilemiyorum tabiki.
İnşallah herşey bizi çok fazla uğraştırmadan eski haline geri döner...
Arkadaşlar bu arada yabancı forumları takip edediniz var mı ? Oralar da butür durumlar var mı ?
Saygılarımla...