düzeliyorrrrr hak yerini buluyor, spama ölüm......
Şu bir kaç günde google beni delirtti ....
bende pek düzelmedi neden böyle oldu anlamadım wordpress siteme sitemap kurmuştum bu olay olunca ondan olabilirmi dersiniz o eklentiyi kaldırayımmı moralim acayip bozuldu bütün hevesim kaçtı
Oh yaaaaaa Allah'ıma sonsuz şükürler olsun, var ya resmen dağılmıştık, belimiz bükülmüştü. Çok şükür ya, walla çok acaip sevindim ya. Oh ya.çok doğru 7 ocak 2007 saat 01 itibariyle siteler eski haline döndü...
inşallah bir daha düşmezler....
durum ortaya koydu ki bu bir dalgalanma idi... sandbox değildi.... zaten tüm sitelerde değişim olduğu belliydi.....
tekrar herkese hayırlı olsun.......
Oh yaaaaaa Allah'ıma sonsuz şükürler olsun, var ya resmen dağılmıştık, belimiz bükülmüştü. Çok şükür ya, walla çok acaip sevindim ya. Oh ya.
Hadi geçmiş olsun arkadaşlar. İnanın bakmaya bile korkuyordum siz düzeldi dediniz ya, benimk acaba düzelmedi mi diye korka korka baktım. Çok şükür eski haline gelmiş. Çok şükür ya.
Geçmiş olsun hepimize, inşallah bir daha sorun yaşamayız böyle
Buda dalgalanma sayılmaz mı ? Biri bir anda 100% fazla hit alıyorsa googledan demekki google dalgalanıyor...
E hayırlı olsun ne diyelim...
Böyle Dalgalanmaya Can Kurban
ekim 31 den beri benim sitelerde aynı durumda.. google spam olmadıgı halde eklediği sitemi mafetti.. yeni açılan siteler bile daha iyi benimkinin yanında..
15 20 bin hitten su an 300 hite kanaat ediyor.. her hafta 1000 kişi en az hit ekleniyodu simdi her hafta 100 kişi eksiliyo gibi .. her çözümü denedim fayda etmiyor. sandboxtan şüpheleniyordum ama o da değil .. alakasız bi durum. google ve dalgalanmalarını sevemiyorum nedense ...