güzel kardeşim, bende seninle aynı fikirdeyim.. bahsedilen olay bencede mantıksız ama adamlar öle bi kural koymuşlar.. sonuçta bizde uymak zorundayız.. dediğin gibi kullanan 1000 lerce site var... ama şans bu ya google gelir bizi bulur onlara bişe olmaz bize olur.. o yüzden sakata gelmeyelim die öle sölüyorum ben.. yoksa yani bg rengini deiştirirsin, border rengini deiştirirsin bi kılıf mutlaka uydurursun işine gelecek şekilde..
ayrıca ben bu yazdıklarımı kendi kafamdan da uydurmadım, webmasterworld, digitalpoint forumlarında fln bi kaç kez okumuştum.. adamlar bu konu hakkında adsense support a mail atmışlar ve onlara border kullanmalısınız şeklinde bi cvp gelmiş... bulabilirsem eğer o konuların adresini de yollarım size...
saygılar..
ayrıca ben bu yazdıklarımı kendi kafamdan da uydurmadım, webmasterworld, digitalpoint forumlarında fln bi kaç kez okumuştum.. adamlar bu konu hakkında adsense support a mail atmışlar ve onlara border kullanmalısınız şeklinde bi cvp gelmiş... bulabilirsem eğer o konuların adresini de yollarım size...
saygılar..