Arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkürler. Epey bi arkadaşla görüştük, çoğu kişi iyi hoş alabiliriz diyor ve bu kadar kâr elde ediyorsa niye satıyorsun diyorlar ve düşünmeye geçiyorlar.
Ben eleman sıkıntımdan dolayı satmak istiyorm değilse bende para getiren bir yeri niye kapatayım, getirisinin olduğuna ve iyi iş yapacağına inandığım ve gördüğüm için şöyle bir teklifte bulunmak istiyorum.
BUYRUN, ben bu işten anlıyorum, diyen varsa gelsin ortak olalım o zaman, yapsın yatırımını 5 ayda da yaptığı yatırımı amorti ettirmeyide garanti ediyorum. Bu kadar da güveniyorum kazanç sağladığına. Gelsin 5 ayda yatırdığı parayı aynen amorti etsin, ha 5 ayın sonunda amonti etmedimi yetmedi yaparız paşalar gibi sözleşmemizi 5. ay yatırdığı para amorti olmadımı trink anında çıkartır veririm parayı.
Anlayan birisi varsa gelsin ona da razıyım sitenin teknik elemanı olsun ben satışına da reklamına da yüklenirim. Yani bu kadar da garanti ediyorum.
Evet arkadaşlar windows server yönetimi PHP den anlayan arkadaşlar sistemi sattırmayın gelin ortak olalım, garantili...