okan23' Alıntı:bilhostla cyberturk kardeşleri mniye her zaman çamur atıp kendi reklamlarınızı yapma peşinizdesiniz bu tür ucuz yolalrı bırakın artık ya milelt çözüme ulaşmaya çalışıyor siz karalama derdindesiniz ancak nerde böyle bir başlık açılsa 2 niz eksik olmuyorsunuz bir anlam veremiyorum
benim senin gibi burda ticari bir kaygım yokki niye başkasının adına savunma yapayımCyberTurk' Alıntı:Ben Nazım'ı neden çamurlayayım? Sen neden maydanoz oldun biri özel mösajla avukatlık yapmanı mı istedi okan23? Ayrıca imzamda bir barındırma sitesinin reklamı varda ben mi görmüyorum? Ben neyimi reklam yapıyorum bi yuazsanda öğrensem...
SLiM_BoY' Alıntı:Kapanan sunucuda herhangi bir hesabı bulunan birisi bana özel mesajla sunucu ip'sini yollasın da durum neymiş öğrenmeye çalışalım..
LNWServers' Alıntı:Çoğu datacenter ücünsü sahislara bilgi vermez, alabilecegini düşünmüyorum.
diyadinnet.com' Alıntı:Büyük ihtimalle sunucular bu gece açılacakmış.
okan23' Alıntı:benim senin gibi burda ticari bir kaygım yokki niye başkasının adına savunma yapayım
sadece arama tuşunu kullanmam yeterli oluyor muhalefet olduğun mesajları görebilmem için sende aramaya kendi kullanıcı adını girersen görüceksin biraz daha çabalarsanız böyle salak saçma mesajlarla firmalarınızı daha iyi yerlere getirirsiniz emin olun ilk attığım mesajıma bakarsan benim burda olayım nazım ın yada başkasının serverları dğeil sadece sizin her mesaja atana kılıf bulmanızdan rahatsız oldum