Benim reseller almam tamamiyle öyle diyebiliriz.Forumdaki güvenirliliğini göz önüne alarak satın almıştım.trextra' Alıntı:IndexServers a bu forumdan ulaşıp/tanıyan/ilk kez duyup hizmet alan var mı ?
O zaman aşağıdaki açıklamasını bu foruma hakaret olarak kabul ediyorum. Sizi bu forumdan bulan kişilere bu forumdan cevap vermeniz kadar normal birşey olamaz. Çünkü kullanıcılar sizi buldukları forumda cevap bekliyorlar.KraListe' Alıntı:Benim reseller almam tamamiyle öyle diyebiliriz.Forumdaki güvenirliliğini göz önüne alarak satın almıştım.
foruma gelince cevap verecek bişey yok çünkü o forum bize ait değil.
BirPaket' Alıntı:Başkası hakkında olumlu yada olumsuz yorum yapmak bize düşmez arkadaşlar ama bu kadar süre zarfında açılmayan bir sunucu, bu kadar zaman zarfı içerisinde düzelmeyen bazı şeyler bu kadar vakitten sonra nasıl düzelicek acaba? Artı olarak bu kadar mağdur olan müşteri varken ortada.
KraListe' Alıntı:Merhaba
sizden ilk öncelikle özür dileriz.bizim istanbulda oldugumuzdan dolayı hiç bir müşteri ödemelerini yapmadı ve en önemlisi bir server müşterimiz ödemelerini yapmamış datacenterda bunun üzerine 3 serverımızı suspendledi.şuanda onunla uğraşıyoruz.hafta sonu oldugundan billing servisine ulaşamadık.dün geceden beri adamlarla görüşüp ödemeyi yapmayan serverı kapatmalarını suspend edilen serverları açılmasını rica ediyoruz.bu sorundan dolayı sizden özür dileriz.foruma gelince cevap verecek bişey yok çünkü o forum bize ait değil.
25.07.2006 tarihinde ilhan bahar <[email protected]> yazmış:
Tam 4 gündür hiç bir açıklama yapılmadan siteler kapalı duruyor.Lütfen foruma veya maillere gerekli sebebi belirtin.Neden siteler kapalı???Bu muydu sizin referanslarınız size o kadar üstüne basa basa dememe rağmen hiç birşey olmaz demiştiniz evet hiç birşey olmadı.Nazım bey açıklama yapmazsanız size para gönderdiğimin ve hizmet alamadığımı ispatladığım için hakkınızda suç duyurusunda bulunmak zorunda kalıcam.Lütfen açıklama yapın durum ne kadar kötü olursa olsun sebebi bizlede paylaşın ki bizde ne kadar bekliyeceğimizi yada ne beklediğimizi bilelim.
--------------------------------------------------------------------------------
--
İyi Çalışmalar
Index Networks Bilişim Hizmetleri
Mail:[email protected]
Tel:0.438 211 0602
BirPaket' Alıntı:Başkası hakkında olumlu yada olumsuz yorum yapmak bize düşmez arkadaşlar ama bu kadar süre zarfında açılmayan bir sunucu, bu kadar zaman zarfı içerisinde düzelmeyen bazı şeyler bu kadar vakitten sonra nasıl düzelicek acaba? Artı olarak bu kadar mağdur olan müşteri varken ortada.
zahir' Alıntı:Bence bu konuda yanlış düşünüyorsunuz,
Yurt dışında sunucusu olan herkesin başına gelebilecek bir durumdur bu bir şekilde ödemelerinizi aksatabilirsiniz (acil bir durum olabilir vs vs internete giremeyebilir ve ödemelerinizi yapamayabilirsiniz ),
Ancak asıl hatası arkadaşların durumu bizzat burada ve telefonda müşterileri ile paylaşmamalarıdır. Paylaşmışlar isede gerçekten çok yetersiz kalmıştır keşke bu hataya düşmeselerdi ancak herzaman söylerim ne olursa olsun durumu bilerek beklemek, bilmeden beklemeye oranla tercih edilir vede güven sarsılmasını engelleyici bir durumdur.
Bu vakitten sonra arkadaşların öncelikle gerekli ödemeleri kendilerinin yapması ve sunucuların açılmasını sağlamaları gerekmektedir. Sunucular açıldıktan sonrada müşterilerini tatmin edici yaklaşımlarda bulunacaklarına inanıyorum.
Evet şirket değil.Umarım akşama siteler açılır yine beklemeye başlayalım bakalım...cemadak' Alıntı:indexservers.net sirket degil bildigim kadarıyla..