- Reaction score
- 0
bak buna yaratici zeka derim işte vizyon meselesi bu
VazgectimSenden' Alıntı:Maaş mı bağladılar yahu..
Sitende yazanlar asagida Hatta printscreen de koydum Burda o sahisin yaptigi ile senin yaptiginin farki ne ?? Yukarida yazdigin Sozler kendin icinde gecerlimi ??VazgectimSenden' Alıntı:Yahu merak ediyorum nette milyonlarca site varken o hangi ve nasıl bir sitedir ki üyeleri bunlara katlanıyor? Yani herhalde ben tıklamayanın üyeliğini iptal edeceğim desem bir üyem dahi kalmaz..
Birazda insanlarımızda aranmalı bence hata.. Yani böyle bir sitede inatla üye olarak kalmaya çalışmak bence zeka geriliğinden başka birşey değildir.. Maaş mı bağladılar yahu..
Yok ben acik aramiyorum o siteye girmem bile 2 ay once falandi burda linkini gordum girdim Vps merak ettim okurken karsilasmistim simdi burda bu sekilde mesajini gorunce yazmamak olmazdioskimert' Alıntı:bende o nu yayınlamayı düşünüyodum ama aabimizdir sayalım diye yayınlamadım ama hak yerini buluyo .Acık Arayanın Her zAman acıgı Olur unutma
Pardon Ama Yanlış Anladın..2-3Hafda Önce O Benim Sitede Acık arıyodu araya araya bi Hal Olmuşdu yani Şimdi benimde aklıma geldi bu VSP yi söylemek dedim Şimdi gerilime gerek yok..Benim Sitede (O) Namusluluk oynarken Burada Şimdi şer...... Oynuyo Bi İnsanda Yüz Olması Lazım Yüz Olmazsa Bunlar Piyasada Cok...culpable' Alıntı:Yok ben acik aramiyorum o siteye girmem bile 2 ay once falandi burda linkini gordum girdim Vps merak ettim okurken karsilasmistim simdi burda bu sekilde mesajini gorunce yazmamak olmazdi
culpable' Alıntı:Sitende yazanlar asagida Hatta printscreen de koydum Burda o sahisin yaptigi ile senin yaptiginin farki ne ?? Yukarida yazdigin Sozler kendin icinde gecerlimi ??
Senin Ne Oldugun belli Kocum Yukarıda yazana Bak Sitende Yapduıgın işe bak yemezler külagıma anlat hadi tamam ben dolandırı oldum say o zaman sanane lan ister dolandırır ister dolandırmam adama bak hemen üste cıkıyo acıık bir??daga geliyo daha cook bi yanlışını görem o zaman görüşecezVazgectimSenden' Alıntı:Yahu merak ediyorum nette milyonlarca site varken o hangi ve nasıl bir sitedir ki üyeleri bunlara katlanıyor? Yani herhalde ben tıklamayanın üyeliğini iptal edeceğim desem bir üyem dahi kalmaz..
Birazda insanlarımızda aranmalı bence hata.. Yani böyle bir sitede inatla üye olarak kalmaya çalışmak bence zeka geriliğinden başka birşey değildir.. Maaş mı bağladılar yahu..