İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinetin vahim hit düşüşü

MoD

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Nisan 2005
Mesajlar
1,722
Reaction score
2
Konum
Bursa
@Karakterim, keramet modlukta ise denemek ister misin?
 

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Temmuz 2004
Mesajlar
1,920
Reaction score
36
keramet tabiki modlukta.. ! haftada 1 defa uğrayıp sadece kendi açtığı konuya mesaj yazan modların olduğunuda biliyorum ben bu forumda, hatta hiç uğramayanlarda var
siz böyle adamları mod yaparsanız bu forumun bu halde olması çok normal bir bakın bakalım modlardan kaç tanesi 1 hafta içerisinde uğramış ve ne yapmış ! ha şunu derseniz ben sizi anlarım biz iyinetle konuşmaya çalışıyoruz birşeyleri anlatıyoruz tavsiyeler veriyoruz ama adamda tık yok amenna yada tavsiye vermekten birşeyler söylemekten korkuyoruz hemen banlıyor onada amenna fakat bu durumlara ragmen modlarda burada iyinet kalite seviye ayakları yapıyorsa kusura bakmayında sizede hiçbirşey demiyorum
 

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Kasım 2004
Mesajlar
7,485
Reaction score
63
Konum
Antalya
Modlardan herşeyi beklememek lazım ama tabi biraz da haklı kendisi.

2-3 yıldır değişmeyen sabit modlar var.Bazıları ise yıllardır burada mod bu arkadaşların.

Hani sadece foruma girip benim gibi okuyup çıkmak bir modun yapacağı iş değil sanırım.

Herkesin bir alanı vardır o alanı takip edip bilgilendirmeler yapabilir.Belki de çok şey istiyoruz.Bilemiyorum doğrusu. :)
 

MoD

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Nisan 2005
Mesajlar
1,722
Reaction score
2
Konum
Bursa
Hepimizin eksikleri var, sonucta kimse superman degil. Nasil ki hatasi/eksigi olan kullanicilari moderatorler uyariyorsa, ayni mantikla hatasi/eksigi olan moderatorude kullanicilar uyarabilir. Bilgi olarak @iyinetede iletilebilir. Olumlu yada olumsuz geri donus mutlaka olacaktir.

@Karakterim, keramet modlukta tezine cidden inaniyorsan, @iyinet'in mod basvurunu geri cevirecegini sanmam. Diger mod arkadaslarda eminim ki bu fikrine destek olacaktir. Kalite ayaklari yapiyorum, cunku burada hiddet yok, sinir yok, kufur yok. Ve mesajimda belirttigim gibi, yazdiklarim tamamen kisisel goruslerim. Ikinci bir hesabim olsa , daha tarafsiz okunabilmesi icin onunla yazardim, ama malesef bu hesabimla yaziyorum.

Eksikler oldugunu dusunup, elestirmekten baska birsey yapilamiyorsa, buda cozumsuzluktur. Tavsiye konusunda @iyinet ile bir sorun yasanmiyor. Eger sikayetten daha otesine gecip bizlerin goremedigi cozum onerilerin varsa, daha farkli kalite anlayisi ile hite kavusma yontemleri varsa dedigim gibi keramet olarak tanimladigin moderatorluge basvurmani ben cani gonulden isterim. Akil akildan ustundur teorisinden yola cikarak herkesin de bu amac ugrunda sana destek verecegini de not olarak ekliyorum.
 

ploop

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Ekim 2004
Mesajlar
6,964
Reaction score
0
Konum
karavan
Yahu mod olunsa ne olacak olunmasa ne olacak. Sarhosum gelmeyin üstüme :D
 

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Aralık 2007
Mesajlar
2,109
Reaction score
1
Konum
cHeteM
sonuçta hit varmış bu konuya bu kadar kişi yazdığına göre :D

tek eksik action olmuş onu da WHMDestek verdi :)

bu arada kahve yapayım mı arkadaşlar ayılın?
 

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Ağustos 2005
Mesajlar
1,845
Reaction score
0
Ben bir fincan alabilir miyim
mümkünse süt te olsun :)

edit: ayılmak için değil maksat hatrınız oluşsun :)
 

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Aralık 2007
Mesajlar
2,109
Reaction score
1
Konum
cHeteM
nasıl istersen likör bile koyarım kahveye yeterki isteyin :D

buyrun kahveniz hazır ama süt kalmamış

tur3138fz2.jpg
 

ThornDike

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ekim 2006
Mesajlar
126
Reaction score
0
Eğer ki amaç paylaşmak ise kurallar çok katı olmamalı diye düşünüyorum.
 

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Kasım 2004
Mesajlar
7,485
Reaction score
63
Konum
Antalya
Gözlemlediğim bir durumu yazayım siz de onaylayın veya çürütün;

Site sahipsiz.İyinet günde veya iki günde bir gelirse geliyor okuyup çıkıyor.Herhangi bir görünen aktivitede bulunmuyor.Bunun site sakinleri üzerindeki etkisi çok büyük.

Her forumda bir yönetim olmalı ve bu yönetim aktif olarak bulunmalı diye düşünüyorum.Evet modlarımız var ama onlardan hiç biri bir adım öne çıkmıyor.Angelo bir adım öne sürüldü ve bu işi yapacağı söylendi ama açıkcası ben bir hareketlilik göremiyorum.

Tabi bu iyinetin veya angelonun suçu değil.Herkesin işi gücü var,herkes okuyup çıkıyor doğal olarak.Ama böylesine r10 gibi bir rakip varken sitenizle ilgilenmezseniz,geliştirmezseniz sanırım biz eskiyiz,biz iyiyiz derken kaybolup gideriz.

Sitede sitenin sahibi gibi davranacak birisi olmalı ve bunu göstermeli,hissettirmeli.

İyinet afedersiniz seyip sıpa gibi.
 
X

Xman

Misafir
İşimin ve gücümün yanı sıra 7 gün günde en az 10 saat iyinetteyim ve aktif yöneticilik için iyinete 4-5 kez başvurmama rağmen bu görev için değerlendirilmedim, görev almam halinde forumda belirtiğiniz şekilde aktif yönetici olarak bulunabilirim.
 

tiva

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Eylül 2003
Mesajlar
2,741
Reaction score
4
sorun yönetici,admin,moderator,super moderator sorunu değil, üye profillerinin zayıflığı(zattırı zutturu üye ile bir arada olmak hoş olmuyor) ve forum.iyinet in koyduğu kurallarla profili zayıf üye sayısı biraz daha az bulunduğu için hit de daha az.
 

Turkstar

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Nisan 2007
Mesajlar
190
Reaction score
0
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışmasının iptal edilmesi ve yarışmacıların forumdan uzaklaştırılması sonucu hitlerde büyük düşüş yaşandı.

Bir çok webmaster foruma iyineti kötüleyici konular açıldı.

En basit örnegi; http://www.r10.net/sikayetim-var/214369-iyinet-webmaster-forumu.html

İyinetin tekrar düzelebilmesi için yaptıgı hataları düzeltmesi gerekiyor. Seo yarışmasını tekrar aktif edebilir haksız yere banlanan yarışmacıların banını açmalı diye düşünüyorum.

Saygılar.


Bir başka konuda yukarıdakileri yazmıştım
 

Slytherin

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Kasım 2007
Mesajlar
19
Reaction score
0
ceasear değil ceasar :p banladınızda ne oldu? ben buraya geldiğimde php nin sadece ne olduğunu biliyordum onun sayesinde sınıf atladım(çok fazla deil ama) kendime yetecek kadarı var. şimdi foruma yeni gelen birisi kimin sayesinde ilerleyecek? http://forum.iyinet.com/php/ eskiden kesin biri anında cevap verir diye yazardı millet şimdiyse cevabını min 2 günde alıyor belkide alamıyor haliyle bu da buraya değilde daha aktif bir yere yazmayı gerektiriyor
http://www.php.org.tr hido da foruma üye, ceasar dan daha fazla bildiğine eminim ama verdiği ne hiçbişe. Bence paylaşımcı üyeler kırılmamalıydı, küstürülmemeliydi

Bu konuya bir açıklık getirmek gerekirse. Ben bu foruma 2004 senesinde evet Caesar rumuzu ile üye oldum ve elimden geleni ve bilgilerimi herkesle paylaşmaya calıştım. İnanıyorumki o zamanlar php ye başlayan bir çok kişi benim sayemde kendisini çok geliştirdi.

O zamanlar bir amacım ve hayalim vardı. İnsanlara bu bilgiyi vermek ve biraz olsun eğitimlerine katkı sağlamak. Ama şu anda o azmi kendimde göremiyorum çünkü yaptığım herşeyin çoğu boşa çıktı.

Ben hiç bir zaman bilgimi kullanarak şunu yaparım bunu yaparım demedim. Bu forumda moderatörlüğümün alınacağını bile bile tartışma konularınada girdim. Bu benim kişiliğim çift yüzlü olamam iyi veya kötü aklıma o an ne gelirse söylerim ve herzamanda söylüyorum.

Sert bir yapım olduğu için abuk sabuk soruları sert tepkiyle yanıtlarım ama bunun sebebi saçma sorularla karşılaşmam olabilir.

Kimseyi alttan almak zorunda olduğumu düşünmüyorum ve almamda. Konuyu değiştirmeden ana fikre dönecek olursak;

İyinet'i geliştirmek için elimizden gelen herşeyi zamanında yaptık. (iyinetim iyinet olduğu yıllarda) şu anda aslında iyinete küsmedik herkes para kazanma derdinde.

Bizler açılışı yaptık devamını sizler getircektiniz. Kırıldığım noktalar varmı evet hemde çok var. Ben bu forumdayken ne iyinetten ne firardan ne selimden nede başka a şahsiyetinden ne lafımı nede yardımımı eksik etmedim.

İnsanları koyunlaştıramayız ve onları istediğimiz özelliğe sokamayız unutmayın. Herkes ne ise odur. Benimde ağzı açık sert tepkili biri olmam gibi. Ama bu forumdan büyük derecede arkadaşlarda kazandım.

Size son bir tavsite; forumu adam etmek istiyorsanız ilk önce üst yönetimden başlayacaksınız.

İyinet yönetimden elini ayağını çekecek sadece site kar yapiyorsa cebine para sokmayı düşünecek. Yönetimi bir başkasına devretmesi gerekiyor. Çünkü bu işi bilmiyor. Sanırsam bu konuda hemfikiriz.

İşi bilen birisi gelirse; forum düzelecektir.

Hepinize iyi günler diliyorum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst