SupRAdyN olayı çarptırıyorsun, bana yazdığın özel mesajlara cevap olarakta anlatmaya çalıştım ama anlamak istemiyorsun sanırım...
Kimse sana şu anda hırsız dolandırıcı demiyor, söylenen ortada...
Saçma sapan bir script ile insanların cc bilgilerini girilmesini istiyorsun doğrumu?
Sonradan bunun deneme amaçlı olduğunu söylüyorsun doğrumu?
Yani özel mesajımdada yazdım bunu "test amaçlı açmış olduğum sanal postumdan çekmeye çalıştım, ssl yi başka siteden çekiyorduk" gibi ibareler kullandığın için bu başlığa cevap yazma gereği duymadım, yani böyle birşey söyleyen birine ben ne anlatayım abi?
Adamın dediği gayet açık senden şüpheleniyorum ve yasal olarak hakkımı arayacağım diyor... Sana bu olay için davetiyeyi benim verdiğimide söyledim, dün gece adamın çıktığından haberin olduğunda kaçıp gitti gibi ibareler kullanmaman gerektiğinide söyledim ama anlamak çok zor sanırım...
Evet adam senden şüpheleniyor, o script ile bir cc bilgisi isteyemezsin böyle birşey yok...
Sanırım şu yazdığım susmak olarak algılandı...
http://forum.iyinet.com/355182-post25.html Ya bu konuda ister sen haklı ol ister olma dedim sana özeldede, yani o para senin tarafından çekilsin yada çekilmesin (kaldıki cc dolandırıcılığı yapacak bir insan kendi sanal posundan dolandırıcılık yapmaz herhalde değilmi? sanal posunun bilgilerini gösteriyorsun burada...) senin yaptığın hataları sana yüz defa söyledim, sen o scripti oraya koyarak zaten insanların güvenini kaybettin... Daha neden uğraşıyorsun? Hatanı kabul et etik olmayan birşey yaptığını söyle, sonra arkadaşta gitsin mahkemedemi arıyor hakkını nerede arıyor sonuçları belli olur zaten... Söylediğim farklımıki?