Benim param 25. inde de yatmasin bizzat kendim ziyaret edicem onlari, gelmek isteyen 7 kisiyide goturebilirim. (Istanbul Anadolu yakasinda olanlari e5 düzergahindan alabilirim)
araba 7 kişimi alıyor Bence biraz sabredin adamların nakit sıkıntısı olabilir. yogunluk olabilir siz olsaydınız onların yerinde.
Araç 10 kisi aliyor 7 degil.
Merhaba,
Site adresinizi veya müşteri bilgilerinizi alabilirmiyiz?
Zamani gelince alicaksin qdin merak etme!
sitenizde ödemelerin 25 inde yapılacağı belirtiliyor siz ödeme için üye id si istiyorsunuz size bildirirsek ödemeleri erken mi alacağız
Merhaba,
Polimik yapmak provoke yapmak yerine ekmek yediginiz yere saldırmak yerine kazancınız ile meşkale olmanızı önerrim. böyle yaparak birşey elde edemezsiniz açık ve net konuşuyorum ödemeyi alamazsınız. zaten bu tavrınızlada nasıl bir ruh yapısı içinde oldugunuz ortada. Hesaplarınızı bulacagım ve kontrol edecegim umarım bahsettigim hileci grubundan degilsinizdir. eger öyle iseniz burada sizi afişe edecegim.
Sonkez Lütfen bizimle çalışmak istemeyen güvenmeyen banneri kaldırsın bizler zorla ortaklık sistemimize müşteri aramıyoruz dürüst seviyeli belirli bir kültüre sahip olan anlayışlı insanlarla çalışmak bize yeter.