Bence en fazla 3 sayfa sonra bu konu kitlenir demedi demeyin
okadar sürermi daha
Bence en fazla 3 sayfa sonra bu konu kitlenir demedi demeyin
Bakiyorum herkes adayligini koymus Cumhurbaskanligina.
Bence Cumhurbaskani, muhalefet partiden secilmeli.
Mesela Baykal.
Bakiyorum herkes adayligini koymus Cumhurbaskanligina.
Bence Cumhurbaskani, muhalefet partiden secilmeli.
Mesela Baykal.
al birini vur ötekine birşey değişmez.
bence => http://www.youtube.com/watch?v=Qi7ZW04lFYs bu adam seçilmeli akşama kadar dans ederiz ne güzel.
Kimse kimsenin geçmişine saygınlığına laf etmedi ... Sen nasıl "C" görüşü savunuyor empoze etmeye çalışıyorsan (Bilmem kim cumhurbaşkanı olsun gibi cümleler ile)
Ben şu bu olsun demedim, veya birini empoze etmedim, bana demiyorsun herhalde bunu.
Kişisel tartışmalara gerek yok bu konuda, ama tutarlı olursak iyi olur.
Amerikayi Kalkindirma Partisinin baskani ülkede satilmadik toprak birakmayacak. Sizler halen daha uyumaya devam edin.
cakırx haklı ben bu adamı ilk kez duyuyorum + foruma veya işimize siyaset karıştırmamamak lazım siyasetle ilgili bir suru site var gidin orda tartışın veya orda reklamını yapın adamın
Herkes işini yapacak zaten bilim adamının ne işi var cumhurbaşlanlığında, ya da yazarın ne işi var gazetecinin ne işi var. Einstainde alman olmasına rağmen amerika için atom bombası yapmıştı...
Cumhurbaşkanı olması gereken kişi cumhuriyeti kuran, halkın içinde olan gerekirse askeriyede olan birisidir. amerikada en geç prof. ünvanı alması onun amerikadaki ünüdür türkiyede ki değil.
Arkadaşım her yazılana inanmamak lazım ... Foruma siyaset karıştırılmama konusun da arkadaşlarımıza katılıyorum..
kişisel görüşüm : foruma siyaseti taşımıyalım mümkünse. Yarında gelir adam kendi partisinin reklamını yapar ortalık seçim zamanındaki sokak halini alır.. Bu kişi hakkında hiç bir fikrim yok. Ama webmaster forumun da bu tür propagandaların olmaması lazım. Siyasetle alakam yok bu arada yalnış anlaşılmasın.
Yorum yazmayayım dedim ama dayanamadım...Bir konu hakkında yorum yapacaksan bilmiyorsan bile ilk önce konuyu ve kişiyi araştır derim. Caesar, trdownload, visitistanbul,cakirx ve diğer Oktay Sinanoğlu'nu tanımayan, üstelik yorum yapan, hatta Oktay Sinanoğlu'nu tanıma gayretinide, bir linke tıklayıp göstermemesine o kadar üzüldüm ki...Gerçekten çok yazık..Ne yazıkki bazı konularda gerçekten çok cahiliz..Kimse kızmasın, gerçekler ortada(yazdıklarınızla)
Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı hakkında ne düşünüyorsunuz yazan kişi bu tartışmaya mahal verdi, bence onu tersleyin. Açılan konu ile alakası yoktu yazılanın.
Herkes birbirine saygılı davrandığı sürece herşey tartışılabilir.
Bu arada visitistanbul 3. kez soruyorum, bu taban bellidir filan diyerek kastettiğini açıklamak durumundasın, burada ben ve birçok arkadaş bu kişiyi seviyor ve sayıyoruz. Ama ne C ile ne kastettiğinden haberim var ne de kimsenin tabanıyım. Sen de devamlı malum kişi, bahsi geçen kişi diye kullanıyorsun. O başbakansa bu da Türkiye Cumhuriyeti Profesörü (türk profesör anlamında değil, bu bir devlet ünvanı). Her insanı sayan seven olabileceği gibi saymayan da olur, bunu tartışmaya dökmeyin. Biz sana herhangi bir kötü söz söylemiyorsak sarfettiğin kelimeler için, senin de kimseye söz söyleme hakkın yok. Bilgine.
Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı hakkında ne düşünüyorsunuz yazan kişi bu tartışmaya mahal verdi, bence onu tersleyin. Açılan konu ile alakası yoktu yazılanın.
Herkes birbirine saygılı davrandığı sürece herşey tartışılabilir.
Bu arada visitistanbul 3. kez soruyorum, bu taban bellidir filan diyerek kastettiğini açıklamak durumundasın, burada ben ve birçok arkadaş bu kişiyi seviyor ve sayıyoruz. Ama ne C ile ne kastettiğinden haberim var ne de kimsenin tabanıyım. Sen de devamlı malum kişi, bahsi geçen kişi diye kullanıyorsun. O başbakansa bu da Türkiye Cumhuriyeti Profesörü (türk profesör anlamında değil, bu bir devlet ünvanı). Her insanı sayan seven olabileceği gibi saymayan da olur, bunu tartışmaya dökmeyin. Biz sana herhangi bir kötü söz söylemiyorsak sarfettiğin kelimeler için, senin de kimseye söz söyleme hakkın yok. Bilgine.