Yazik yaw hocam hile var mıydı?
saglık olsun arkadaşım Bi dahaki ay başka siten varsa ondan alırsın
artık zaten hesabı 40a böldüm her siteye bi hesap biri banlansa biri rahata kavuşur
Banka hesabı aynı anlamıyorlar mı ?
Hi Recep,
Thanks so much for getting in touch with us. Payments are sent out by the 15th of the month (in this case, that would be today). Generally, wire transfers can take up to several business days to process and clear. I ask for your patience, as your wire transfer may have been sent today. If you don’t see your payment by the end of next week (by the 22nd), please get back to me and I can look into the matter for you. If you have any other questions or comments, please feel free to contact me. Have a great day and weekend!
Best regards,
böle bi mail geldi sedo'dan ne diyor arkadaşlar
hile yoktu ama şöle bi durum olmuştu eylülün 7sinde sedo ile mailleştiğimizde trafiğin yetersiz olduğunu ve reklam verenin trafikten memnun kalmadığını kayıplarının olduğunu belirttiler...
bende normaldir trafik türk ve bizde para yok kuru kuru tıklarlar dedim
ayın 11inde hesap kapatıldı... sonraki yazışmalardada aynı durumu belirttiler türk trafiği bizim işimizi görmüyor ve sizin ağırlıklı ziyaretçiniz asya tarafından dendi... bende eyvallah dedim ama sonuç itibariyle ağustos ayındaki kazancımı onaylamalarına rağmen yatırmadılar...
710 €luk sağlık olsun
benim gibi hala eft bekleyen var mı?
1-2 aydır euro hesaba direk geliyordu para, bu sefer hala yatmamış.
para hesaba değil de isme gelmiş olabilir mi??(akbank)
Arkadaşlar şimdi Sedo'nun mesela Ekim'in 12'sinde yapacağı ödeme hangi alanı kapsıyor?
Eylül 30'a kadar biriken para mı, yoksa daha öncesi mi? Bir başka deyişle, bu adamlar net30 net60 gibi bir sistemle mi çalışıyor, yoksa 2 hafta sonra direk mi yolluyor?