Merhabalar : Hostbank24 'e kim nederse desin , adamin ozu sozu bir , rant felanlada ilgisi yok , ben sahsim adina ve iyinet'in sag duyulu oldugunu dusunuyorum fikirlerimizi beyan etmek baltalamak olacaksa bilemiyorum ama ben buradan herkezi uyariyorum , bu 9 euro muhabbetinden vazgecilmedigi taktirde kesinlikle 3 ay omur biciyorum hepsi patlayacak , patlamaya basladiki optimizasyon istendi , 9 euroya saglanilan ozelliklerde cpu limiti ram limiti gozetilmiyor , 200gb trafik limitsiz domain veriliyor , surumdenmi kazaniliyor desek bunun surumu olmaz , buradaki bir cok profosyonel sahis bunu cok cok iyi biliyor , evet bizde kampanya yapiyoruz yeri geliyor ram cpu gozetmiyoruz lakin fiyatlari ozellikleri ona gore limitli , 9 euroya bu is olmaz , 3 ay sonra bakin biz dediydik demek istemem acikcasi , birileri kalkipda alan razi veren razi muhabbeti yapmasin en az onlarca kisi buradan hizmet aldi yarin bunlarin emekleri bosa gittiginde ayni sahislar alan razi veren razi diyebileceklermi? , bu satan arkadasin art niyetli oldugunu dusunmuyorum , ama biraz kulak verirse yanlis at'a oynadiginin farkinda olsun , sagladigi ozellikleri 9 euroya kampanya mahiyetinde verse amenna , ama bunu stabil 1 hizmet olarak sunmaya calisiyor , dikkatli olunmasini tavsiye ediyorum ve sozlerimin yanlis anlasilmamasini umuyorum.
Saygilarimla