insanlar paylaşana saygı göstermez ise sessizliği paylaşırsın.
inşallah anlayan anlamıştır ama pek zannetmiyorum
insanlar paylaşana saygı göstermez ise sessizliği paylaşırsın.
Yabanci sponsor tanitin insanlara yol gösterin herkes Türkce yapmak zorunda degil yabanci dilde birseyler yapmak isteyip dogru yolu bulamayan cok webmaster vardir ama onlar da paylasim olmayinca yerli veya yabanci baska forumlara kayiyor.
üyeleri küstürürseniz olacağı bu. tüm webmaster forumları için söylüyorum
Kim kusturmus ki uyeleri? Biz mi siz mi?
Yarismadan bahsediyorsaniz o konuya hic girmeyin, orada yapilanlarin ozru yok, adamlar yarisma icin saldiriyor siz OK, olsun, zaten saldiracaklardi diyorsunuz, biz yarismayi kapatiyoruz, kustuk diyorsunuz!
1 yıldır forumda küstürülmeyen üye kaldı mı ki? Çok fazla üyeyi küstürdünüz.Kim kusturmus ki uyeleri? Biz mi siz mi?
Yarismadan bahsediyorsaniz o konuya hic girmeyin, orada yapilanlarin ozru yok, adamlar yarisma icin saldiriyor siz OK, olsun, zaten saldiracaklardi diyorsunuz, biz yarismayi kapatiyoruz, kustuk diyorsunuz!
Farkettiniz mi bilmiyorum ama artık sitede kimse kimseye yardım etmiyor bilgisi olan insan bile onlara çantada keklik olan sorulara cevap YAZMIYOR...
Yine bu insanların zoru ne sorularına geliyoruz.
Şimdi örneklerle gidelim
http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/
Yukardaki bağa tıklayın ve yanda cevapları 0 ama görüntüleme oranları 25 - 30 olan konulara bakın ben soruların cevaplarını bilsem durmayacağım cevaplayacağım ama malesef bilmiyorum...
Üstadlar ya da bilenler şöyle düşünüyor olabilir buraya yazan Google' da da arar bulur nitekim benim konularımdan birisi öyle oldu bende aradım buldum ingilizce makalelere girdim ama ya bilmeyenler...
Üstadlar ya da bilenler şöyle de düşünüyor olabilir banane kardeşim öğrensin bulsun araştırsın tamam o zaman ama forum.iyinet.com neden var ?
Ya da gözlerinden kaçıyor insanların bu komik olur çünkü o kadar eskisi kadar sirküle yok formumuzda..
Adam açıyor tr.gg uzantılı ya da blogspot.com uzantılı bir site sonra buraya kopyalıyor nasıl olmuş diye bir kaç kere uyardım insanları birşeyler yapmak istiyorsanız KENDİ CÜMLELERİN ile KENDİ ÖZGÜN BİLGİLERİNİZ ile biraz daha kasarak PARA İLE ALAN ADI ALIMI (15 YTL ya iki gün sigara içme) ile ilerleme çalışın diye..
Neyse sanırım yine bu konuya da taraf olan ya da karşı olanlar yazacaklar ve böyle kapanacak ama demek istediğim kapanmasın bilen insanlar başkalarına yardım etsin çözüm olsun....
Teşekkürler ederim hepinize...
iyinet tutumunu değiştirmediği sürece bu forum boyle kalır. herkes biliyorki davetiyeli uyelik kalktığı zaman forum epeyce hareketlenmişti ama bir seo yarışması iptali herkesin gördüğü gibi iyinet icin nerelere mal oldu. forumda in cin top oynuyor, bir konu acılıyor gun icinde cevap geldi geldi gelmedi konu güme gidiyor. e ben neden gelip burda paylaşım yapayımki ? yazdıklarımı kendi acınızdan düşündüğünüzde bana hak vereceğinize inanıyorum
ha bu arada fikrimi söylediğim icin beni banlayabilirsiniz.