Bu konuda bir arkadas "demek ki sizin kapasiteniz bu kadarmis" demis ve her nedense mesaji silinmis (bence silinmesine gerek yoktu).
Olayi bence dogru ozetlemis. Yasim her nekadar 40'a dayandiysa da icimdeki yaraticilik ve teknolojiye olan ilgi her gecen gun daha da artti. Genc arkadaslar gibi her detaya giremesemde guncel kalmaya calsiyorum. Ancak bu isi/hobiyi bir sirket/ofis profesyonelliginde yapmadigim icin ve bu forumun isleyisi icin eleman calistirmadigim icin, ister istemez her konu ile ilgilenmem gerekiyor. Sagolsun moderator arkadaslar bu yuku bir nebze olsun azaltiyorlar. 40 yasina geldiginizde benim gibi de bir aile hayatiniz olunca soylediklerime daha baska bir gozle bakacaginizi umuyorum...
Gelecek siz yaratici ve yenilige acik genclerin elinde (uckagitci ve kisa yoldan kose donmek isteyenlerin degil)...
Allah uzun ömürler versin öncelikle. Teknoloji ve yaratıcılığa olan ilginizi de takdir ettim. Biz de bu işi şirket/ofis profesyonelliğinde yapamıyoruz. İnternet üzerinde aldığımız hiçbirşeyde fatura kesilmiyor. Dolayısıyla hepimiz dolandırıcıyız, aldıklarımız,verdiklerimiz ve alamadıklarımız için devlete hiçbir şekilde vergi ödemiyoruz hiçbirimiz.
Gençlik yozlaştı, dolandırıcılık olayları arttı vs. Dünya kötüye gidiyor. Amma velakin, bazı konularda hiç olmadığımız kadar dürüst olduk, dolandırıcılığa,haksızlığa sebep olmadık. Kısa yoldan köşeyi dönmek istesek, döneriz. Ama yapmadık, karşımızdaki insanlara da güvendik. Ama hayat her zaman adaletli davranmıyor maalesef. Biz dürüstlüğümüzü göstermeye çalıştık, ama karşı taraf bize aynı şekilde muamele etmedi.
Her neyse...
Aile hayatınızda size mutluluklar, bize de öğrencilik hayatımızda başarılar.
--
Neyse; konuyu baya bir değiştirdik.
Webmaster forumlarının bir aile gibi olması için, öncelikle ortamda sıcakkanlılık gerekir. Canın sıkıldığında dertlerini paylaşabileceğin bir bölüm olması gerekir. Ayrıca, insanların dürüst olması gerekir, gençlerin yaşlarıyla alay etmek yerine onlara daha iyisini vermek, daha iyi şeyler öğretmek gerekir. Görüyoruz etrafımızda; yaşına başına bakmadan haksızlığa,dolandırıcılığa başvuranlar var. Ama bunların nedense en küçükleri ele alınıyor hep. (Zaten bu yüzden 18 yaşına girdiğim gün parti vericem
) Yasadışı işlere de (marezdir,absürttur,spamdır) bulaşmamalıyız. Bulaşanlara da göz yummamalıyız, emek hırsızlığına karşı çıkmalıyız.
Her neyse; saygılarım tüm forum üyelerinedir.