O
OkYaNuS
Misafir
Noktası virgülüne kadar haklısın
KerneL32' Alıntı:Valla turkler kazansin cok isterim. Ulkuculuk bazinda dusunulmesin ama asiri milliyetci bir insanimdir. Gel gor ki milliyetci olmak bile bazi seyleri degistirmiyor. Turk milleti diyince akan sular duruyor. Cunku turklerin en sevdigi sey "ben emek sarfetmeden nasil para kazanirim" demek ... ve yapmak ... var mi baska soylenecek soz ? Simdi bu cevaba cevap gelip tepki gelecek ... Isteyen istedigi gibi cocuklasabilir sorun degil ...
KerneL32' Alıntı:@yozgatli abi soyle soyleyeyim 1000 kayit uzerinden degerlendirmek gerekirse.
detay.asp?ID=46546484 ( 28-30 saat )
dosya.asp ( 6-8 saat )
dosya.htm(L) ( 4-5 saat )
dosya.php ( 11-12 saat )
/cgi-bin/dosya.cgi ( 3-4 saat )
dosya.cfm ( 6-7 saat )
gibi zamanlara denk geliyor denediklerim bu kadar denememi istediginiz baska uzanti varsa dener saatini yazabilirim.
KerneL32' Alıntı:Yalnis anlamissin. GoogleBot 'u siteye sokup siteyi indexletmek ayri bir yontem bir gunde 4000-5000 yabanci tekil hit cekmek baska bir yontem. cektigin hitlerden dolayi neden atilasin ki ? google siten hit aldikca seni mi banlyior ? yok eger googlebot 'u siteye cagirmaksa olay ondan da atilmiyorsun. Cunku bu illegal bir yontem degil. var olan birseyi kullaniyorsun. Eger bu yontemi kullanani google banlayacak olsaydi neden boyle bir ozellik koymus olsun ki ? ve tekrar soyluyorum ... Googlebot 'u cagirmak tamamen farkli bir olay googlebotu iki seyden dolayi yaparsiniz. 1. domaini kaydettiniz sitenizi daha gormedi bile gormesini saglarsiniz ( 6-7 saat suruyor max 1 gun suruyor bu islem denemesi beles istediginiz siteyi 6 saatte googlenin gormesini saglayabilirim ) 2. google domaini gormustur ama dosyalari indexlememistir. o zaman botlari farkli bir yontem ile cagirirsiniz google bot dosyalarinizi indexler ...
Olay bundan ibarettir...
Kolay gelsin.
08 Ağustos 2005 Pazartesi 57.614 1.608 3,3% USD 6,11 USD 399,61
09 Ağustos 2005 Salı 51.940 1.418 3,7% USD 7,43 USD 476,38
10 Ağustos 2005 Çarşamba 53.197 1.081 2,8% USD 5,09 USD 317,47
hostcu1' Alıntı:Kernel32 yaw ne ezik bi adamsın başlıgı baştan sona okudum gereksiz biri olduguna karar verdim yok 5000hit yollarım yok şunu yaparım iyi o zaman şu başlıktan uzada bizde nasıl yabancı hit kazanırız onu tartışalım burda senin gibi tiplerin işe yaramaz cümlelerini okumaktan sıkıldım....Koskoca başlıkta bir tane işe yarar cümlne yok yaaa deli oldum
ona bakarsan bende bi kaç yol biliyorum 1 günde 100bin hit yollarım hemde trojanla falan degil normal yolla ama sadece 1-2 gün sürer o kadar