Ben neden bu forum a zaman ayırmadım takılmadım diye soruyorum kendime
Anlayabilenler için Güzel bir doküman. Niche site düşüncelerim var ama tembelim.
1.5 yıl kadar önce yine tembeldim fakat yardımımı esirgemezdim. Bir iyilik yaptım , bir biraz kalır Birine hostundan scriptine kadar verdim ve bir gün onu sınama fırsatı buldum bir şey istedim çok kolay birsey tamam merak etme seni satmam dedi .Tahmin edersiniz sözünü tutmadı ufacık bir seyi yapma dedigim halde yaptı.
) Serüven de burda başladı Aldım bir domain kendi elimle buglarını vs düzeltip adam ettigim script ile aktif ettim
Domain için niche diyebiliriz ama rekabet çok fazla 1 yıl emekledi site şimdi ise koşuyor
Ve ben tembelim sadece birkaç dogru hamle yapmışımdır.
Kolay a kaçmak yerine zoru deneyin kolay hedeflerle tecrube edinebilirsiniz ama gözünüz yukarda olsun.
Bu kadar uzattım lafı bu günden yarın için birkaç tugla koyun ve zaman buldukça üzerine ekleyin aşıraya kaçmayın Elif çok güzel bir doküman yazarken birşey in altını çizmiş sadece 1 tane link gibi Bu işin sırrı üst üste biriken 1ve 0 lar ilk günden 100 ya 1000 backlink alınmaz sadece zararı olur ne zaman alınır sorusuna kabaca total backlink sayınızın %1 ini geçmesin derim duruma göre degişir.
Daha yeni test ettim izmir kelimesinde 25. sıraya kadar cıktım suan günde 40 50 geriliyor
) Bakalım bir şekilde bu şavası kazanıcam kararlıyım. 2 yıllık domain aktif olmasına ragmen hiç backlink çalısması yoktu bu yüzden iyi bir yükseliş ve düşüş yaşıyorum
Neyseki diger sitemde işler yolunda 5k hit ve günlük 10$ dan fazla geliri var.