kodlar eklenmemiş
siterehber arkadaşım lütfen yazımı dikkate al;
şuan iş yerindeyim ve dün akşam yazdıgım gibi sevdik.net sitesi ile gruba katılmak istiyorum kaytı yaptırdım Fakat endişelendigim bir konu var
Sitede 20 site var ve iyi oku;
kodu ekleyen :
hitmp3tr sitesinden başka göremedim hatta kendin bile eklememişsin sitene gördüğüm kadarıyla
birde saat bende suan 10:21 su alta saydıgım siteler acılmıyor uyeler yani sorun benden de olabilir tam bilemiyecegim
ceplik.org
turkwebmasters.net
kayzer.net
fikrala.com
yardimmerkezi
diğer yazmadıgım siteler de eklememiş şimdi düşünün 1 site eklemiş 5 site acılmadı geri kalan 10 tane de eklememiş birde o sayfada söylendigi gibi 20 değil 16 site var
Şimdi ben şüpheye düştüm sayfaya kodu eklemek istiyorum fakat diğer siteler eklememiş daha siterehber sen dahi çok şaşırdım birde kabul edildimmi ben bilgim de yok haber de yazmamışsınız
sonuçta medem güzel bir iş yapacagız herkesin zamanında eklemesi lazımdı o kodu kodu eklemeyini de hemen listeye eklememiş lazımdı ama yinede siz bilirsiniz birde şu kod mesela 1 kere çıksa çünkü düşünün aynı kişiye her dakika çıkarsa rahatsızlık vermiş oluruz ne düşünüyorsunuz bilemiyorum düşüncem bu yazmak istedim siterehber bana da bir mail atarsan sevinirim
[email protected] iyi çalışmalar dilerim