bir kac site aklıma geldi senin yazını okuyunca ama bu kelimeler ve icerik googleda ve reklam degeri olarak ne seviyededir bilemiyorum.
"loan" orta düzey "debt consolidation loan" yüksek düzey rekabet gözüküyor. arama seviyeleri ise tam tersi oranda. bunu nasıl degerlendirmek gerekirKendine bi adwords hesabı açarak rekabet oranlarını görebilirsin
howtogetaloan.org wordpressle mi hazırlanmıs. bir kılavuz tavsiye edebilir misinizKendine bi adwords hesabı açarak rekabet oranlarını görebilirsin
"loan" orta düzey "debt consolidation loan" yüksek düzey rekabet gözüküyor. arama seviyeleri ise tam tersi oranda. bunu nasıl degerlendirmek gerekir
tesekkurler.. o halde "loan" da tıklama oranı yuksek TB gelir düşük olur, diğerinde tam tersi diyebilir miyizÇünkü loan kelimesi genel bi kelimedir. Bu yüzden arama düzeyi yüksek olur. "debt consolidation loan" ise direk aranan bi kelime olmadıgı için düşüktür. Gelelim adwords degerine kimse loan kelimesi genel kelime oldugu için oranı düşük
tesekkurler.. o halde "loan" da tıklama oranı yuksek TB gelir düşük olur, diğerinde tam tersi diyebilir miyiz
bu aranma oranlarına ve tık oranlarına bakabileceğimizs bir site varmı geçen görmüştüm kaybettim .D
Her kelimenin reklamın tıklamanın getirisi aynı olmuyor"how to get a loan" un SEOT' u 50 gözüküyor.. birinci sırada olsan gunluk 2-3 tıklama demek. getirisi ne kadar olabilir ki?
google translte ..Sonuc nedir arkadaslarr trgyden haric yapan diğer arkadaslarda varmı bir sonuc ve bide ne tur program kullanıyorsunuz ceviri için?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.