İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ringofon.com

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
karalama degil tabiki ama tahminim budur ki yuksek ihtimal boyledir komisyon, cunku adamlar herseyini ustlenmis nerdeyse.
ayrica cuma gunu odeme yapilcak olayi resmen hikaye mail ile abuk sabuk birsey yazin gonderin hepsine ayni yanit geliyor

forumselcuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ÖNEMLİ:
telsim hattı olanlar vardır.ara sıra x şarkısı için m1,y şarkısı için m2 yaz gönder diye mesajlar gelir,ve bedava der
ben üye oldum bir tane bedava melodi geldi fakat daha sonra paralı gelmeye başladı
aradım dediler ki 1 ay içinde üyeliğinizi iptal edemezsiniz
neyse 1 ay bekledik,sonra arıyorum telefonu açmıyorlar zaten numarayı düşürmek tam bir facia
en sonunda telsim müşteri hizmetlerine başvurdum bunun ringofon hizmeti olduğunu söylediler ve zor iptal ettim
inanın bu yüzden yaklaşık 200 kontörüm gitti (her melodi 30 kontör)
eğer bu ringofon o ringofonsa sakın çalışmayın
şerefsiz heryerde şerefsizdir

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İlk istekler (tüm ürünler için) BEDAVA, ilk üründen sonraki istekler ise indirimli olarak gönderilmektedir. İlk istek yapılan hafta hariç, her hafta kulüp üyelik bedeli olarak 10 SMS/20 Kontör ücretlendirme yapılacak ve kulüp üyesi aboneler bu ücret karşılığında her hafta bir BEDAVA ürün ve diledikleri kadar da indirimli olarak ürün alabileceklerdir. Kulüp üyeliğini iptal etmek için IPTAL KULUP yazıp 3777’ye gönderin.

schumifan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AkrepList' Alıntı:
cuma gunu kac kisi parasini aldi acaba?

postlarını genelde çok negatif gördüm umarım özel bir sebebi yoktur. ama şunu söylebilirimki p.tesi ve cuma 2 ödeme aldım ve ufak rakamlar değildi, Ringofon piyasaya hızlı girmiş bir yatırımcı bu yüzden profosyenel yardım almayı seçmiş bence doğru bir hareket, ReklamZ ciddi bir ajans bu tip kuruluşlarda para kalması söz konusu olmaz.

webmasterlar kendi aralarında işlerini genelde peşin hallederler, ama Türk internetinde bu işler vade ile yürüyor bu yüzden ödemeleri geç alıyoruz bu sebepten dolayı kurumların calisma tarzlarını bilmek gerekir.

ben kimsenin parasının kalacağını düşünmüyorum.

Kalpsiz.Net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ringofon'dan bende ödemelerimi aldım..

Reklamz'a gelince hala nokia ödemesi yapılacak bi ara bir mail gelmişti ödemeniz şu tarihte yapılacak die bir ümit doğmuştu ama o tarihin üstünden aylar geçti hala ödeme yapacaklar...

Allaha Emanetiz yine, hayırlısı baqalım ;)

Fuchs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki acaba bu ortaklik icin basvurular hala acilmadi ne smn acilir veya reklamz den mi yapicaz basvuruyu?

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ringofon bugun sabah odemeyi yapti
ama soyledikleri gibi cuma olmadi, neysem simdilik yolunda hersey sanirim.
bekleyip devamini gorecegiz

M

mstyldz

Misafir
ringofon.com cuma gunu yapması gerekn odemeyi bugun yapmıs. inci kaplandan gelmiş ödeme. hayırlısı!

SLaYeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sistemimizde güncelleştirme çalışmaları yapıldığı için yeni İş Ortağı kaydı almamaktayız.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Ringofon

yazıyor sitede yeni uye olamıyomuyuz

redbaron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet bugun baktım yatırılmış bankaya inci kaplan adından

S

.SErKAn.

Misafir
Haziran ayının 1'inde yapılacak ödemeler dün yapılmadı, beklemedeyiz..

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunların bannerlarını bütün sayfalarımızıa ekleyebilirmiyiz bir kaç domaine birden?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.