Özkan Buna Hiçbir şey demiyorum. Admin Sadece Bana Ceza Verir Benim Değil Senin Arkadaşın...
Gel Benim Arkadaşlarımın Formuna Seni Ceza Yağmuruna Tutim
geliyorum özelden ver linkleri.
Özkan Buna Hiçbir şey demiyorum. Admin Sadece Bana Ceza Verir Benim Değil Senin Arkadaşın...
Gel Benim Arkadaşlarımın Formuna Seni Ceza Yağmuruna Tutim
madem gelsin savunsun kendini info adresine atılan maillere cevap yazsın yok ortada muhatap yok.
Buraya kayıt olduğunuz mail adresi ile, ilgili linkteki kullanıcının bu postunda geçen mail adresindeki benzerlikten bahsediyorum
Zaten adres bilgileriniz de açık açık belirtilmiş sayın Se**** Ça**
Hü*** caddesi Ti*** iş hanı */*5 Ulus / Ankara.
Cinsel ürünler satmışsınız zamanında RE** Fantazi Ürünler olarak.
Sanal Posttan Bankanın kestiği vergi müşteriyi bağlamaz Müşteriye irsaliyeli fatura şarttır
Neyse Maliye biraz araştırsın bakalım hesap hareketlerini v.s bilgilerinizi çıkar ortaya.
İyi forumlar.
1800 liraya satilan bir telefonu 400 liraya alacak biri varsa sayet birakin alsin. Hayatini o alisverisi yapana kadar uyanik olarak yasayan ancak o telefonu aldiktan sonra oyle olmadigini anlayan bir insana iyilik yapmis olursunuz.
Bilmiyorum farkındamısınız ama ülkemizde 5 yıldır Markafoni, Trendyol v.b. siteler ürünleri %90'a varan indirimler ile satıyorlar. İnsanlar yanılabilir.
@Yöneticilere
Bence artık hiç buradaki arkadaşlara açıklama yapmaya çalışıp kendinizi yormayın. Bırakın istediklerini yazsınlar, bugün savcı ve bilişim şubesindeki arkadaşlarla da görüştüm. Gerekli ekran görüntülerini ve açıklamaları hazırlanıp savcıya teslim edildi ve savcı kişilerin tespitine karar verdi. Bu saatten sonrası Bilişim Suçları Şube Müdürlüğünün işi, onlar gerekeni yapmaya başladılar. Savcı, resmi evrakları online ortamda yayınlamayın dediği için eğer isterseniz yoneticilere belgelerin fotoğrafını çekip gönderebilirim.
Şu noktadan sonra iş artık polisin, ayrıca savcı hazırladığı belgede en geç 10 gün'e kadar ithalatçı firma yetkililerine kadar hepsinin bilgisini acil istediğini belirtti. Jet hızı ile adalet çok yakında...
Var olduğum sürece elimin uzandığı her türlü adaletsizliği engelleyeceğim. Polis olmayabilirim ama bu ülke benim!
1800 liraya satilan bir telefonu 400 liraya alacak biri varsa sayet birakin alsin. Hayatini o alisverisi yapana kadar uyanik olarak yasayan ancak o telefonu aldiktan sonra oyle olmadigini anlayan bir insana iyilik yapmis olursunuz.
Bence artık hiç buradaki arkadaşlara açıklama yapmaya çalışıp kendinizi yormayın. Bırakın istediklerini yazsınlar, bugün savcı ve bilişim şubesindeki arkadaşlarla da görüştüm. Gerekli ekran görüntülerini ve açıklamaları hazırlanıp savcıya teslim edildi ve savcı kişilerin tespitine karar verdi. Bu saatten sonrası Bilişim Suçları Şube Müdürlüğünün işi, onlar gerekeni yapmaya başladılar. Savcı, resmi evrakları online ortamda yayınlamayın dediği için eğer isterseniz yoneticilere belgelerin fotoğrafını çekip gönderebilirim.
Var olduğum sürece elimin uzandığı her türlü adaletsizliği engelleyeceğim. Polis olmayabilirim ama bu ülke benim!
Herkese paraları iade edildikten sonra "kovuşturmaya gerek olmadığına dair" karar çıkacaktır büyük ihtimalle. Çünkü bu ülkede Bilişim Suçları Şube Müdürlüğü'nün çok daha önemli işleri var.
Silikon vadisi kurulduğunda Türkiyede bakalım bu tarz insanları yanıltmak için açılan siteler olacak mı göreceğiz