+rep kurmadım ama güzel paylaşım..
+rep kurmadım ama güzel paylaşım..
arkadaşlar bu tavsiye link bölümünü nasıl yapıcaz bi yardım edermisiniz
bu kategoıri ve linklerde seo uyumluda web desing.html şeklinde oluyor. bunu web-desing.html şeklinde nasıl yaparız?
en son halinin download linkin rica etsem tekrar verebilirmisiniz.
Bu arada ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Keşke db'yi paylaşmasaydın, şimdi birbirinin kopyası onca site çıkacak piyasaya. En azından db olmasaydı değişik olurdu her sitenin kitlesi. Tabi burada senin iyi niyetin var ama bir şey paylaşınca biliyorsun neler olduğunu.
tşk ejder hocam.
.htaccess dosyasını oluşturman ve rewrite modülünün aktif olması gerekiyor..Ejder son verdiğin url den indirdim hostuma attım ama bu hatayı alıyorum
The requested URL /matbaa-k172.html was not found on this server.
Apache/2.0.52 (CentOS) Server at www. Port 80
Düşüncene katılmıyorum, o siteleri açanların hepsi zamanla o site yetmeyecek ve geliştirmek için kodların içine girmek zorunda kalacaklar. Dağıttığım tüm kodlarda eksikler, hatalar ve güvenlik açıkları vardır. Ben dağıtmaya başladıktan sonrada bunların birçoğunu gördüm ve kapattım. Diğerleri de zamanla bunları yapmak zorunda kalacaklardır.ammma hazırcı arkadaş doluymuş burda yahu pes valla
bu tip paylaşımların kötü yanı tek düze sitelerin ortaya çıkması ve internetimizi web dünyamızı filan geliştirmez bu durum
web dünyamızı geliştirmek için oturup biraz gecelere kadar kodlar ile haşır neşir olun kafa patlatin da gelişssin azcik kopyaci bir web dünyamız olmasın
işallah dediğin gibi olur
işlerimden dolayi daha da geliştirme firsati bulamadigim akreplist toplistini de aslinda bazi modullerini cikararak dagitmayi bende dusunuyorum fakat bu sefer de ortalik benzer site dolacak kanimca, bazi arkadaslar cunku aynen kullaniyor degistirme filan yok
bu linkler ölü hocam. inmiyor ( linkin kırık olduguna dair ekran görüntüsü http://img220.imageshack.us/img220/340/linkkirikld3.jpg )