Üst sıralarda siteleri çıkan arkadaşlar. Size soruyorum. Nasıl ıspatlayacaksınz masumiyetinizi? Sitenize heklink kasılıp hakkınızda şikayette bulunulursa yapmadığınızı ıspatlayabilecek misiniz? Kimse kimseye güvenmesin. Benim sizi kişisel olarak tanımam sizi masum çıkarmaz.
Özellikle üst sıralarda yer alan arkadaşlarla ilgili çok sayıda şikayet var. Şikayetlerin kaynağına bakılırsa genel olarak birbirini çekemeyen kişiler rakiplerinin açıklarını arayıp şikayet etmeye ve diskalifiye ettirmeye çalışıyorlar. Bundan dolayı kimse ile polemiğe girmenizi ben tavsiye etmiyorum. Tüm şikayetler önemlidir, hepsi inceleniyor, gereken bilgiler toplanıyor. Ama...
Şu anda bir diskalifiye haberi beklemeyin. Tüm diskalifiyeler 15 aralıktan itibaren yapılacaktır. Son gün sıralamada yer alıyor olmanız ödül alacağınız anlamına gelmez. Gereken tüm incelemeler yapılacak ve diskalifiye edilen kişilerin ödülleri bir sonraki kişilere aktarılacaktır. Diskalifiye edilen kişilerin hırs yapıp diğerlerine zarar vermesini istemiyoruz şu anda.
Tekrar söylüyorum herkesle ilgili hemen hemen şikayet var. Gereken tüm incelemeleri yapıyoruz. Emek harcayan kişiler ödüllerini alacaklar.