M
Makro Servers
Misafir
Pcqopat.Com' Alıntı:Yorumlara gülmekden kırıldım.Bundan kitap yazalım
teşekkürler ikinci kitabım Serdar The Nixconorus yakında forumdaki yerini alacaktır.
ayrıca teşekkür ederim
Pcqopat.Com' Alıntı:Yorumlara gülmekden kırıldım.Bundan kitap yazalım
BrokenPromises' Alıntı:Genemi adres değişti yaw
Biri geliyor datacenteri gördüm ordaydı diyor öteki bende ziyaret ettim orası ofis diyor.
Edit: bu arada iris tarama kontrolü iyiymiş. Bendemi yaptırsam eve
ploop' Alıntı:bu ne biçim başlık ya? kime ne kapak oluyor lütfen saygılı konuşalım.
Enis Okur' Alıntı:Serdar bey sağolsun davet talebimi kabul etti ve kendisiyle Taksim meydanında buluştuk. Daha sonra Cafe the Marmara'da öğlen yemeği yedik. Hatta Serdar beyle hesabı ödeme kavgasına bile girdik.
Her neyse daha sonra BKM otoparkına gittik. Serdar bey'in özel şöförü gayet ilgiliydi. Söylendiği gibi Mecidiyeköyde bulunan datacenterları değil şirketin üç ofisinden birinin adresiydi. Biz Maslak şeh mecid sokakta bulunan 3 katlı oldukça lüks dizayn edilmiş, tamamen siyah camlarla çevrili binaya gittik. Kapıda 3 bodyguard bizi karşıladı. Hepsi oldukça kaslı ve iri yapılıydılar. Binaya girerken üstüm x-ray cihazıyla arandı, üzerimde bulunan metalleri kapıdaki "secure room" odasına bıraktım. Serdar bey ve yetkili arkadaşlardan 4 kişi ve 2 güvenlik görevlisiyle oldukça geniş bir asansöre bindik ikinci kata çıktık. Serdar bey parmak izi kontrol sistemine parmağını dokundurdu. Oldukça görkemli siyah bir kapı açıldı, kapıdan girer girmez yeniden bir güvenlik kontrolüne tabi tutulduk, burada kimliğimi bıraktım. hemen sol tarafta bulunan sıcak içecekler ve aparatiflerin yer aldığı "cafe dé nixcon" da çay içip, datacenter'da çalışan arkadaşlarla konuştuk. gerçekten hepsi çok bilgiliydi. Daha sonra şirketin halkla ilişkiler müdürü Banu hanım geldi ve daha centera girmemiz için bizi davet etti. Cafe'nin önünde bulunan çelik kapıyı göz sensör makenizmasıyla açan nixcon bilgi işlem sorumlusu Ahmet bey, odaya giren her kişinin mutlaka göz sensörüne tabi tutulması gerektiğini söyledi ve benimde gözlerimi bu mekanizmaya tanıttı. Bundan sonraki ziyaretlerimde kendi gözümle datacentera giriş yapabileceğimi söyledi.
Herneyse, daha sonra açılan çelik kapı açıldı ve karşımıza bir koridor çıktı, bu koridoru geçtikten sonra laminant parkeli bir merdivenden üst kata çıktık, merdiven sonundaki güvenlik odasında bir süre bekletildikten sonra yetkililerden biri beni alıp odadan dışarı çıkarttı ve başka bir odaya aldı bu odada bulunan kitap rafları şeklindeki gizli bölmeden geçtik.
Arkadaşlar şuan bi işim çıktığı için ziyaretimin devamını daha sonra yazacağım..
yakından takip ediyorum merak etme. insanların deşarj olmaya ihtiyacı var sanırım bu aralar. geyik bölümüne taşınacak ama sanıyorummarissoft' Alıntı:Kim buna dur diyecek anlamadım?
Bu kadar ciddiyetsiz mesajlar olamaz, resmen komedi filmine döndü.
Allah, İnşallah şu datacenterı görmeyi banada nasip eder.
Amin...
valla sen benim yerimede gör sen ne dersen inanırım işte benim yerimede iyi bak sonrada gel yaz gördüklerinimarissoft' Alıntı:Kim buna dur diyecek anlamadım?
Bu kadar ciddiyetsiz mesajlar olamaz, resmen komedi filmine döndü.
Allah, İnşallah şu datacenterı görmeyi banada nasip eder.
Amin...
Makro Servers' Alıntı:valla sen benim yerimede gör sen ne dersen inanırım işte benim yerimede iyi bak sonrada gel yaz gördüklerini
not:bu mesaj ciddi bir mesajdır bu konuda çok ciddiyim
valla bende 2200 km den gelmek isterdim ama mahrumiyet bölgesi gele miyorummarissoft' Alıntı:Datacenter için başvuru yaptım değerdirirler ise, 900 km gidip sırf meraktan göreceğim.